Epson og Lang AG leverer 3LCD laserprojektorer til åbningsceremoni på CeBIT 2017

Epson har annonceret for at levere to enheder af EB-L25000U til brug i en spektakulær fremvisning af projektionsmapping, som var del af åbningsceremonien af CeBIT 2017.

Epson og Lang AG leverer 3LCD laserprojektorer til åbningsceremoni på CeBIT 2017

Epson har annonceret, at virksomheden har arbejdet sammen med partner Lang AG, ledende tysk AV udlejningsfirma, for at levere to enheder af EB-L25000U, for nuværende den klareste*1 3LCD projektor på markedet, til brug i en spektakulær fremvisning af projektionsmapping, som var del af åbningsceremonien af CeBIT 2017. Ceremonien blev overværet af virksomhedsledere og senior officials fra regeringen, herunder den tyske kansler, Angela Merkel, og den japanske præmiereminister, Shinzo Abe. Japan er officielt partnerland for CeBIT 2017.

Den kreative direktør for fremvisningen kommenterede: “Vi udvalgte Epson projektorer for deres klarhed og store kontrast. Med deres fulde udtryk af farvegraderinger og sort mener vi, at de var de ideelle projektorer til nøjagtig gengivelse af projektionsmapping og computergrafik, som spiller sådan en vigtig rolle i fremvisningen.”

EB-L25000U projektorerne bjergtog deltagerne med deres klarhed og levende genskabelse af farver i showet, som fejrede den bedste japanske teknologi og det stærke bånd mellem Japan og værtslandet. Den sensationelle fremvisning af projektionsmapping, som involverede en kombination af iøjnefaldende billeder projiceret på emner så som kuber og robotarme, komprimerede en bjergtagende kombination af Augmented og Mixed Reality*2, som blev nydt af deltagerne ved denne prestigefyldte event.

EB-L25000U er ikke blot den klareste 3LCD laserprojektor på markedet, den er også mindre og lettere end konkurrerende produkter. Og takket være dens 360° rotation tilbyder den enestående fleksibel montering. En forseglet optisk enhed og et inorganisk fosforhjul betyder, at EB-L25000U giver 20.000 timers pålidelig, vedligeholdelsesfri brug*3, selv i meget røgfyldte miljøer så som koncerthaller og teatre.

CeBIT er et af verdens ledende teknologishows. Ud over EB-L25000U planlægger Epson at fremvise moderne kontorblækprintere, Moverio smart eyewear, robotter og PaperLab, verdens første*4 in-office papirfremstillende system, som forvandler kasseret papir til nyt papir ved en tørproces.

Epsons nye produkter kan ses på CeBIT, hal 3, stand D17, og i hal 4, stand A38, i den japanske pavillion.

*1 Ifølge Epson undersøgelse (pr. august 2016)

*2 Augmented Reality er en teknologi, som superoverfører computergenererede billeder til et billede af den virkelige verden. Mixed Reality kombinerer virkelige og virtuelle verdner for at vise scenarier, i hvilket fysiske og digitale objekter eksisterer sammen og interagerer i realtid.

*3 Gennemsnitlig tid til klarhed mindskes med 50 % fra første brug. Målt ved accellererede test ved antaget brug af 0,04 - 0,20 mg/m³ af specielt materiale. Tid varierer afhængig af brugskonditioner og miljøer.

*4 PaperLab er det første in-office papirfremstillingssystem til at bruge tørproces ifølge Epson (pr. november 2016).

Bemærk, at Epson produkter og services varierer fra område til område. Kontakt venligst dit lokale Epson salgskontor for detaljer om produkter og services, som findes i dit område:

http://www.epson.com/

Se her for mere information om Epson på CeBIT:

https://www.epson.eu/cebit

Se her for mere information om CeBIT:

http://www.cebit.de/en/

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 91 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.
http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR.
http://www.epson.eu