Epson nyhed giver imponerende A2-fotos med de dybeste sorte nuancer på markedet

Epson nyhed giver imponerende A2-fotos med de dybeste sorte nuancer på markedet

Epson lancerer det seneste nye i sortimentet af professionelle printere - SureColor SC-P800. Printeren, der er ideel til professionelle fotografer og kunstnere, fremstiller virkelighedstro fotos i enestående kvalitet med jævne overgange og toner. Denne A2-model leveres også med en rullepapirenhed, der leveres som tilkøb, og som giver fotografer og kunstnere mulighed for nemt at oprette fantastiske udskrifter i storformat, f.eks. bannere. 

Denne professionelle printer opretter holdbare fotos i høj kvalitet til salg, udstilling eller til at medtage i porteføljer. SC-P800 kan også bruges til at fremstille en række andre dokumenter i høj kvalitet, herunder synopser, præsentationer og gengivelser.

Printeren bruger Ultrachrome HD-blæk, et nyt 9-farve blæksæt, som første gang blev anvendt i SC-P600 A3+-fotoprinteren. Blæksættet har et stort farvespektrum og de dybeste sorte nuancer på markedet1, hvilket betyder, at brugerne kan udskrive fotos med et imponerende udvalg af korrekte farver og tætte sorte farver. Endvidere har blæksættet forbedret lysægthed. Dette betyder, at udskrifterne bliver mere holdbare og holder endnu længere.

SC-P800 er efterfølgeren til den yderst succesrige Stylus Pro38xx-serie af fotoprintere. Den nye model er den første og eneste A2-skrivebordsprinter på markedet, hvor der kan bruges rullepapir. Dette gør printeren ideel for fotografer og kunstnere, der ønsker nemt at kunne udskrive store, panoramiske fotos i andre formater end standardformater, f.eks. bannere og gallerilærreder.

SC-P800 er meget nem at bruge takket være en række yderligere funktioner. Det er det eneste produkt på markedet med et 2,7

" farvetouchpanel3 til at hjælpe brugerne med nemt at skifte mellem udskrivning på forskellige medier og overvåge status på vigtige udskrivningsjob.

Tre papirgange, herunder en ny frontbetjent papirgang til kunstpapir, betyder problemfri papirilægning og nemt skift mellem forskellige medieformater. Printeren bruger også store 80 ml blækpatroner til store udskrivningskørsler, hvilket betyder færre blækskift.

Et nyt moderne design giver SC-P800 udseende og funktionalitet i høj kvalitet. Den er også den mindste A2-printer på markedet2, så den passer fint ind på steder, hvor der ikke er meget plads, f.eks. i hjemmet eller i et studie.

Avancerede tilslutningsmuligheder giver SC-P800 større fleksibilitet. Den er den første 17

" A2-printer med Wi-Fi2 til nem, trådløs udskrivning i hjemmet eller i studiet. SC-P800 understøtter også Epson Connect, som gør det nemt at udskrive fra en række enheder, herunder tablets, pc'er og smartphones. Du kan endda udskrive fotos fra din valgte enhed uden en trådløs tilslutning takket være Wi-Fi Direct-tilslutningen.

SC-P800 leveres fra 1. juni 2015.

Funktioner
Ny 9-farve UltraChrome HD-teknologi
Utroligt bredt farvespektrum og 1markedets højeste tæthed i sorte områder (2,86 Dmax på PGPP)
Mulighed for udskrivning på 2" og 3" kernerullemedier op til en bredde på 17" (ekstraudstyr)
Frontbetjent papirgang til kunstpapir til nem ilægning af fint kunstpapir og stive medier
Understøtter Epson Connect. Understøtter Apple AirPrint og Google Cloud Print
Wi-Fi Direct sikrer direkte trådløs udskrivning fra tablets, pc'er og smartphones
Stort 2,7" farvetouchpanel giver enkel opsætning og administration
Den store 80 ml patron er ideel til store udskrivningskørsler af fotoudskrifter i professionel kvalitet
Kompakt størrelse - passer godt ind, hvor der ikke er meget plads, i hjemmet eller i studiet
Nyt moderne design for udseende og funktionalitet i høj kvalitet
Ethernet, Wi-Fi- og USB-tilslutning

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.
http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR.
http://www.epson.eu