Epson udnævnes som en af verdens 100 bedste, globale innovatorer for sjette år i træk

Indsendte patentansøgninger spillede en vigtig rolle

Epson udnævnes som en af verdens 100 bedste, globale innovatorer for sjette år i træk

Seiko Epson Corporation (TSE: 6724, "Epson") er angivet som værende blandt verdens 100 bedste, globale innovatorer, som annonceret af Clarivate Analytics i Philadelphia, tidligere Intellectual Property & Science business of Thomson Reuters. Epson er blevet angivet på listen hvert år siden starten i 2011.

Hirofumi Hino fra Clarivate Analytics' kontor i Japan gav Toshiya Takahata, administrerende direktør og administrativ leder af afdelingen for Epsons immaterielle ejendom, et trofæ for at fejre begivenheden

Årsager til valget (udtalt af Clarivate Analytics)

Metodologien bag de 100 bedste, globale innovatorer går ud på at analysere patenter på tværs af fire hovedkriterier (mængde, succes, globalisering og betydning). Epson er hovedsagelig blevet udnævnt til at stå på listen på grund af deres succesrate, en målestandard der angiver forholdet mellem patenter, der er givet, og antallet af indsendte ansøgninger.

Immateriel ejendom hos Epson

Epson indsender ca. 4.000 patentansøgninger om året. De har og vedligeholder ca. 50.000 patenter globalt og samarbejder konstant med patentbureauer i mindst 20 lande. I patentrangeringen for regnskabsåret 2015 rangerede Epson som nummer syv i Japan for antallet af tildelte patenter, der blev givet, nummer 16 i USA og nummer 15 i Kina (blandt udenlandske firmaer). Epson er i besiddelse af IP-funktioner i verdensklasse og er en af markedets førende inden for patentkvantitet og -kvalitet i produktkategorier som f.eks. inkjetprintere og projektorer.

 

Kommentarer fra Toshiya Takahata, administrerende direktør og administrativ leder af Epsons afdeling for immateriel ejendom

"Jeg er meget glad og stolt over, at Epson igen er optaget på Top 100-listen over globale innovatorer. Epsons forretningsstrategier og strategier for immateriel ejendom er tæt sammenknyttede under Epson 25 Corporate Vision. Anskaffelse af patenter i høj kvalitet, der bidrager til vores forretning, er en høj prioritet for os. Jeg tror, at Clarivate Analytics kunne se og forstå, hvad vi har vi gjort, og det er derfor, vi igen er kommet på listen over verdens 100 bedste, globale innovatorer. Immateriel ejendom udvider potentialet i Epsons nuværende forretninger samt i vores fremtidige forretninger. Afdelingen for immateriel ejendom fortsætter med at arbejde tæt sammen med forsknings- og udviklingsafdelingerne for at nå Epsons mål med at blive et uundværligt firma, fordi vi skaber produkter og tjenester, der hjælper med at gøre verden til et bedre sted."

Verdens 100 bedste globale innovatorer

Clarivate Analytics analyserer immaterielle ejendomme og patenttendenser baseret på egne data for at afgøre, hvilke selskaber og institutioner der er verdens mest innovative. Analysen dækker fire hovedkriterier: mængde, succes, globalisering og betydning. Siden starten i 2011 udgives rapporten over verdens 100 bedste, globale innovatorer nu for sjette år i træk.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du se Clarivate Analytics-pressemeddelelsen.
http://news.clarivate.com/2017-01-10-Clarivate-Analytics-Names-2016-Top-100-Global-Innovators

Klik på linket nedenfor, hvis du ønsker yderligere oplysninger om Epsons aktiviteter inden for immateriel ejendom.
http://global.Epson.com/innovation/intellectual_property/