Epson målretter mod det voksende A3-marked

A3 WorkForce-printere, der er udviklet til den moderne arbejdsplads

Epson målretter mod det voksende A3-marked

WF-7210DTW

Epson har opdateret sortimentet af omkostningseffektive A3-inkjetprintere af høj kvalitet, som kan hjælpe mindre virksomheder og hjemmekontorer med at arbejde hurtigere og smartere ( WF-7210DTW, WF-7710DWF, WF-7715DWF og WF-7720DTWF) med ekstra trådløse udskrivningsløsninger i hele sortimentet samt et slankt kontrolpanel og nyt brugerinterface ( WF-7710DWF, WF-7715DWF, WF-7720DTWF ).

Lee Withers, produktchef for Epson Europe, siger "Vores nyeste A3-inkjets er fantastiske, hvis du arbejder i et miljø, hvor du har brug for at gennemgå ting i detaljer, f.eks. regneark, diagrammer og planer. Inden for dette område tilbyder vi duplexudskrivning, kopiering, scanning og fax alt sammen op til A3-størrelse - perfekt til denne type af arbejde. Der findes også en papirgang bagpå til indføring af enkeltark af specialmedier. Den kan bruges til en hel række papirtyper og -tykkelser. Disse modeller kan virkelig udvide en brugers muligheder og i en større skala. Vi har også introduceret flere nye funktioner, som bringer disse up to date, f.eks. et nyt brugerinterface, et slankt kontrolpanel og yderligere trådløse løsninger."

De nyeste WorkForce-modeller er ideelle til brugere, der er på udkig efter en professionel løsning til deres A3-udskrivningsbehov. De er fremstillet til virksomheden og kan fremstille laserlignende udskrifter i høj kvalitet med Epsons berømte PrecisionCore printhoved.

Selv i mindre virksomheder og på hjemmekontorer er det nemt at opnå en effektiv arbejdsgang med disse pålidelige og hurtige modeller, som tilbyder A3-duplexudskrivning og udskrivning i professionel kvalitet ved hastigheder på 18 sider pr. minut i sort-hvid og 10 sider pr. minut i farver 1. De er også nemme at betjene takket være den store 10,9 cm touchskærm og det nye intuitive brugerinterface (WF-7710DWF, WF-7715DWF, WF-7720DTWF).

Enhver virksomhed ønsker kvalitet og høj produktivitet, men det kan være vanskeligt at finde løsninger, der er lige så omkostningseffektive. Med denne WorkForce-serie er der ingen grund til at gå på kompromis. Disse printere kan hurtigt fremstille udskrifter i høj kvalitet, samtidig med at de giver en væsentlig reduktion i de faste omkostninger, da prisen pr. side er op til 50 % lavere end konkurrenternes lasermodeller 2. Patronerne, som fås i standard, XL og XXL, giver god valuta for pengene, og den højeste kapacitet giver op til 2.200 sider 3.

WorkForce-modellerne indeholder yderligere løsninger til trådløs udskrivning gennem introduktionen af NFC og hjælper med til at holde trit med en arbejdsplads, som er under stadig forandring. 4. Denne teknologi gør det muligt at oprette forbindelse til modellen og derefter udskrive ved blot at berøre printeren med en kompatibel Android-enhed 4. Det er fantastisk til gæstebrugere, da de kan udskrive uden behov for at kende til netværksindstillingerne.

Brugerne kan fortsætte med at udskrive overalt på kontoret med Wi-Fi-tilslutning eller ved brug af Wi-Fi Direct til at udskrive fra trådløse enheder uden et Wi-Fi-netværk. Epsons gratis apps og løsninger til mobil udskrivning giver yderligere alsidighed, f.eks. Email Print til afsendelse af dokumenter til udskrivning fra næsten overalt i verden 5. Samarbejde er også nemt med Scan-to-Cloud til scanning og deling af dokumenter 5.

WF-7210DTW, WF-7710DWF, WF-7715DWF og WF-7720DTWF kan leveres fra 1.oktober 2017.

NøglefunktionerWF-7210DTWWF-7710DWFWF-7715DWFWF-7720DTWF
A3-enkeltfunktionsprinter til duplexudskrivning---
A3-duplex - udskriv, kopiér, scan og fax-
Udskrivning til kant op til A3+ (simplex)
Enkelt papirbakke til 250 ark--
Dobbelte papirbakker til 250 ark--
ISO-udskrivningshastighed på 18/10 sider pr. minut (sort-hvid/farve)1
PrecisionCore printhovedteknologi til hurtig udskrivning i professionel kvalitet
A3-papirgang bagpå til indføring af enkeltark af specialmedier giver mediefleksibilitet (til varierende papirtyper og -tykkelser, såsom kort, konvolutter og visitkort)
Wi-Fi, Wi-Fi Direct
Ethernet
Epson Connect (Epson iPrint. Email Print, Remote Print Driver)5
Scan-to-Cloud5 , netværksmappe/FTP, e-mail, USB-
AirPrint6, GCP, NFC4
Hurtigtørrende DURABrite Ultra-blæk giver dokumenter i professionel kvalitet, som er modstandsdygtige over for vand, snavs og overstregningstusch
Up to 50% lower cost-per-page than competitive lasers2
Sorte blækpatroner i str. 27XXL udskriver ca. 2.200 sider3
Blækpatroner i str. 27XL udskriver ca. 1.100 sider3
10,9 cm touchskærm og intuitivt kontrolpanel gør menunavigation lettere-
5,6 cm sort-hvid LCD-skærm---
Yderligere software (Presto Page Manager)---
USB-plads (udskriv fra/scan til USB-hukommelsesenheder)-
Understøttelse af LDAP-adressebog-
1. Fastlagt i henhold til ISO/IEC 24734, der viser gennemsnittet for ESAT i kontorkategoritesten for A4-simplexstandardtilstand. Yderligere oplysninger finder du på www.epson.eu/testing
2. Yderligere oplysninger findes på www.epson.dk/inkjetsaving
3. Omtrentlig sidekapacitet baseret på ISO/IEC 24711/24712. Faktisk kapacitet vil variere afhængig af udskrevne billeder og brugsforhold. Hvis du ønsker flere oplysninger, kan du besøge os på www.epson.eu/pageyield
4. Kræver NFC og Wi-Fi Direct-aktiveret enhed med Android OS 4.0 eller nyere. Kræver download af Epson iPrint-app fra Google Play.
5. Epson iPrint kræver en trådløs forbindelse og Epsons udskrivningsapp. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver og Epson Scan-to-Cloud kræver en internetforbindelse. Find flere oplysninger, understøttede sprog og enheder ved at besøge os på www.epson.dk/connect
6. AirPrint-kompatible printere fungerer med iPhone 4s og nyere, iPad 2 og nyere, alle modeller af iPad Air og iPad mini og iPod touch 5. generation med den seneste version af iOS og Mac med den seneste version af OSX.