Epson lancerer tre nye 6-farve Wi-Fi-fotoprintere

Fotograferingsentusiaster får fotoudskrivning i topkvalitet på 10 sekunder , nem Wi-Fi-opsætning , udskrivning på smartenhed og touchskærmskontrol

Epson lancerer tre nye 6-farve Wi-Fi-fotoprintere

1. september 2014 – Epson har annonceret tre nye 6-farve printere i Expression Photo-sortimentet. Alle tre er designet til fotoentusiaster, der søger efter en avanceret printer, som alle i hjemmet kan bruge. Det nye Expression Photo-sortiment, der er designet til at fremstille langtidsholdbare fotografier i enestående kvalitet på 10 sekunder1, og som alle tilbyder Wi-Fi-tilslutning, omfatter mulighed for mobil udskrivning, flere papirbakker, scanning, duplexudskrivning og touchskærmskontrol[1].

Expression Photo-printerne (XP-860, XP-760 og XP-55) er alle udstyret med Wi-Fi-tilslutning og bruger separate Epson Claria Photo HD Inks, der er ideelle til fotoentusiaster, der ønsker at fremstille enestående kvalitetsfotografier, der kan holde i op til 300 år, når der bruges medier fra Epson, og de opbevares i et fotoalbum[2]. Fotos kan udskrives på fotopapir, tykt karton og CD/DVD'er, mens alle modeller kan udskrive dobbeltsidede dokumenter. Alle tre printere har en ISO-udskrivningshastighed på 9,5 sider pr. minut for siden i sort-hvid og 9 sider pr. minut for farvesider[3].

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, udtaler: "Da de fleste fotos nu tages på en smartphone eller tablet-pc, er der et stort behov for Wi-Fi-printere, der kan fremstille fotos i topkvalitet uden en computer, men en moderne printer skal kunne mere end det. XP-860, XP-760 og enkeltfunktions XP-55 imponerer alle med fotografier, men er lige så velegnede til dokumenter og kreativ udskrivning.”

All-in-One XP-760- og XP-860-printere er udstyret med en scanner, en 10,9 cm LCD-skærm, et automatisk åbne- og lukkekontrolpanel og en outputbakke og Wi-Fi Direct, der opretter et hotspot, som mobilenheder kan oprette forbindelse til. Udskriv direkte fra et hukommelseskort eller fra et kamera ved brug af trådløs PictBridge-kompatibilitet. XP-860 har også en automatisk dokumentføder med duplex og faxfunktioner, mens XP-760 er udstyret med automatisk tænd/sluk – send blot et job til printeren for at tænde den igen. XP-760 kan scanne ved 2400 dpi, og XP-860 øger denne opløsning til 4800 dpi.

Alle tre Expression Photo-produkter tilbyder Epson Connect, der gør det muligt at udskrive hvor som helst i verden blot ved at e-maile fotos og dokumenter til printeren eller via Remote Print Driver. Epson Connect inkluderer også Epson iPrint-appen, så du nemt kan udskrive over Wi-Fi fra smartphones og tablet-pc'er. Fotos kan også udskrives direkte fra Facebook ved brug af Epson Creative Print-appen[4] eller direkte fra mobilenheder takket være kompatibilitet med Apple AirPrint[5] og Google Cloud Print. Den automatiske Wi-Fi-opsætning gør det nemt at tilslutte disse printere til et trådløst netværk2.

Expression Photo XP-860 og XP-760 leveres fra september. Expression Photo XP-55 leveres fra november.

Nøglefunktioner:

 • Udskriv fotos på kun 10 sekunder1
 • Wi-Fi og Wi-Fi Direct
 • Claria Photo HD Ink
 • Indføring af specialmedier, f.eks. ekstra tykt karton og fotopapir, fra bagsiden
 • Epson Connect, iPrint og Creative Print6
 • Apple AirPrint7 og Google Cloud Print
 • Scan ved 2400 dpi (XP-760) og 4800 dpi (XP-860)
 • Automatisk dokumentføder med duplex (XP-860)
 • Duplexudskrivning på alle modeller
 • Udskrivning på CD/DVD
 • Trådløs PictBridge
 • Åbn og luk kontrolpanel og outputbakke automatisk (XP-760 og XP-860)
 • Automatisk Wi-Fi-opsætning7

For yderligere information kontakt

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu / Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk

Besked til editor

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.

http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,

Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR.

http://www.epson.eu

Miljøvision 2050 

http://eco.epson.com/

 

[1] Det er ikke alle funktioner, der er tilgængelige på alle modeller

[2] Bedømmelser af udskriftsbestandighed er baseret på accelereret test af udskrivninger på specialmedier, opbevaret i arkivlommer i album. Faktisk udskriftsstabilitet varierer afhængig af medie, det udskrevne billede, visningsforhold, lysintensitet, luftfugtighed og atmosfæriske forhold. Epson garanterer ikke udskrifters levetid.

[3] Fastlagt i henhold til ISO/IEC 24734, der viser gennemsnittet for ESAT i kontorkategoritesten for A4-simplexstandardtilstand. Hvis du ønsker flere oplysninger, kan du besøge os på www.epson.eu/testing

[4] Epson iPrint og Epson Creative Print kræver en trådløs forbindelse og Epsons udskrivningsapps. E-mailudskrivning kræver en internetforbindelse. Yderligere oplysninger, understøttede sprog og enheder findes på www.epson.dk/connect

[5] AirPrint-aktiverede printere fungerer sammen med iPad (alle modeller), iPhone (3GS eller nyere) og iPod touch (3. generation eller nyere), der kører den nyeste version af iOS.