Epson lancerer to skilteprintere med produktivitet i topklasse på FESPA 2019

De nye SureColor SC-S-skilteprintere og en række innovative anvendelsesmuligheder vil være udstillet på Epsons stand (G10, Hal B) FESPA, München, 15.-18. maj.

Epson lancerer to skilteprintere med produktivitet i topklasse på FESPA 2019

15. maj 2019– I dag annoncerer Epson lanceringen af to nye SureColor SC-S-skilteprintere, SC-S60600L og SC-S80600L. Disse 64-tommers printere ligger i forlængelse af den prisbelønnede SureColor SC-S-series printersortiment og tilbyder kunder med høj produktivitet lavere samlede ejeromkostninger (TCO). SC-S-seriens printere giver fortsat kunderne forskellige anvendelsesmuligheder med adgang til Epson Edge-dashboardet, der tilbyder mere end 250-EMX-profiloverførsler til en lang række medieproducenter og medietyper.

"Kernen i disse nye industriprintere er indførelsen af 1,5 liters blækposer med høj kapacitet," udtaler Chris Davies, Product Manager - Production LFP. "Det giver en længere driftsperiode med færre brugerindgreb og reduceret nedetid. Poserne suppleres af Epsons kendte UltraChrome GS3-blæk med øko-opløsningsmidler, der har opnået centrale miljøcertificeringer, herunder GreenGuard Gold og AgBB. Som med alle skilteprintere i SureColor SC-S-sortimentet kræver de meget lidt vedligeholdelse, er virkelig pålidelige og nemme at klargøre."

SC-S60600L og SC-S80600L har Epson PrecisionCore TFP-printhoveder og leveres med Epson Edge RIP-software samt LFP Accounting Tool (som giver nøjagtige data til omkostningsberegning).

Den effektive og brugervenlige Epson Edge Print-software er spækket med funktioner og giver en enkel, udskrivningsklar løsning, der hurtigt hjælper virksomheder i gang. Desuden fortsætter Epson med at udvide antallet af tilgængelige EMX-filer for at optimere udskrivningskvaliteten på de mest almindelige medier og specialmedier.

Begge SureColor SC-S L-modeller kan udskrive på en bred vifte af medier, fra klar film og fotopapir til tapet, lærred og vinyl, så de kan klare store skilte og opstillinger, materialer til salgssteder og reklameskilte, bag-/frontbelyst skiltning og bilindpakning.

"Vi forudser en stærk efterspørgsel fra printserviceleverandører og skilteproducenter, der dækker en bred vifte af erhvervssektorer og -anvendelsesmuligheder, og som leverer produkter inden for skiltning, salgssteder, tekstiler, indretning og kunst," udtaler Chris Davies.

"Brugerne bliver imponerede over disse nye modellers udskrivningshastighed, præcision og ydeevne og de overbevisende forretningsargumenter for at føje denne teknologi til deres aktuelle porteføljer. Deres kunder bliver imponeret over kvaliteten og behandlingshastigheden."

Printermodellerne SureColor SC-S60600, SureColor SC-P20000, SureColor SC-F9300, SureColor SC-F6200 og SureColor SC-F2100 vil også være at finde på standen.