Epson lancerer SurePress L-6034VW digital mærkatpresse

Første industrielle presse fra Epson, der bruger UV-blæk og PrecisionCore-linjehoveder til udskrivning i en arbejdsgang

Epson lancerer SurePress L-6034VW digital mærkatpresse

Oktober 2013 –Epson udvider sit sortiment af digitale mærkatpresser med den globale lancering af SurePress L-6034VW digital mærkatpresse. SurePress L-6034VW er Epsons første industrielle mærkatpresse med en arbejdsgang og den første til at bruge Epsons nye PrecisionCoreTM-linjehovedteknologi ogdet første produkt til at bruge Epsons nye LED-baserede UV-blæk med inline, digital glansteknologi.

Den kompakte SurePress L-6034VW leverer præcis kvalitet med maksimal pålidelighed, fleksibilitet og ydeevne. Det er den ideelle løsning til mærkatfremstillere, der første gang investerer i en digital mærkatpresse, eller som ønsker at udvide deres produktionsfaciliteter med en pålidelig presse, der fremstiller mærkater i høj kvalitet hele dagen hver dag med minimal nedetid.

Den nye presse, som først blev vist som en prototype på Drupa 2012, bliver afsløret på Labelexpo Europe i Bruxelles. Den leveres i to modeller: CMYK med digital glans og hvidt blæk med høj uigennemsigtighed (SurePress L-6034VW) og uden hvidt blæk (SurePress L-6034V).

SurePress L-6034VW, som er fuldstændig udviklet og produceret af Epson, er designet til at udskrive små og mellemstore mærkatjob i høj kvalitet med enestående holdbarhed på film og papirmærkatmedier med en bredde på mellem 80 og 340 mm. Tørringsprocessen bruger LED-lamper for at spare på strømforbruget. Den udskriver også på varmesensitive materialer som polyethylen(PE) og maksimerer dermed udvalget af materialer, der kan anvendes.

Til at sikre uovertruffen pålidelighed og produktionsoppetid har Epson indarbejdet sofistikeret, automatisk overvågning, vedligeholdelses- og rensefunktioner i SurePress L-6034VW. Unikt for Epson er teknologien til at analysere dysetilstanden, som automatisk opdager, om en dyse ikke fungerer, og straks renser og genopretter den. Afbrydelse af udskrivning er minimal, og kvaliteten påvirkes ikke. Dette er en vigtig funktion, der minimerer nedetid, minimerer spild af blæk og sikrer pålidelig og kontinuerlig udskrivning.

Det nye PrecisionCore-linjehoved er en vigtig komponent i forbindelse med den høje pålidelighed og de lave vedligeholdelses- og løbende driftsomkostninger for SurePress L-6034VW. Hver af de seks linjehoveder i pressen består af 11 PrecisionCore-printhovedmoduler (i alt 52.800 dyser), der leverer præcis kvalitet med fin punktkontrol for flere størrelser og høj standardopløsning. Linjehovedet er afstemt til at fungere sammen med Epsons nye strømbesparende LED-behandlede UV-blæk og inline, digital glansteknologi, så der opnås den bedste kombination af 600 x 600 dpi ved 15 m/min. med livagtige farver, jævne overgange, ultrafin tekst og ultrafine linjer og billeder. 

SurePress L-6034VWgiver brugerne fleksibiliteten til at udskrive uigennemsigtigt hvidt blæk først eller til sidst for at fremme billedeffekten på klare og metalliske materialer og til at udvide variationen af mærkater, der kan fremstilles. Pressen indeholder også en innovativ, digital glansfunktion, der gør det muligt for brugerne af spare tid og omkostninger ved at anvende en mat, blank eller en kombination af disse i mønstrede eller udvalgte punktglanseffekter under udskrivningen for at opnå forskellig finish. Dette kan gøres på den samme mærkat eller variere fra mærkat til mærkat i samme udskriftskørsel.

Den nye SurePress L-6034VW kompletterer Epsons eksisterende SurePress L-4033AW-mærkatpresse og giver markedet et valg af teknologier og funktionalitet, der passer til dets specifikke behov. Surepress L-4033AW med 7 farver er den eneste vandbaserede, digitale inkjetmærkatpresse på markedet og er perfekt til ultrakorte kørsler af mærkater i topkvalitet, især på ubestrøget papir og teksturpapir. Som et alternativ er den nye SurePress L-6034VW en presse med en væsentlig højere produktivitet med en enkelt arbejdsgang til små og mellemstore kørsler. Denne presse fører UV-blækmærkatudskrivning op på et nyt kvalitetsniveau og udvider rækken af medier, der kan udskrives på.

"Lanceringen af SurePress L-6034VW sætter os i en enestående position til at tilbyde to meget forskellige presser med to forskellige blæksæt", siger Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark. "Mærkatfremstillere kan vælge den bedste løsning, der passer til deres klientporteføljer, og som gør det muligt for dem at konkurrere effektivt om profitable, værdifulde forretninger, samtidig med at de styrer omkostningerne."

SurePress L-6034VW- og L-6034V-modeller leveres sommeren 2014.

Nøglefunktioner:

Leveres i to modeller: med hvid blæk (SurePress L-6034VW) og uden (Surepress L-6034V)

Epson PrecisionCore-linjehovedinkjetteknologi

Epson LED-baseret, CMYK UV-blæksæt med hvidt blæk og digital glansfunktion

Udskriftsopløsning på 600 x 600 dpi

15 m/min. kørselshastighed

Maksimal udskriftsmærkatbredde på 330 mm

Udskriver på film og papir i 80-340 mm's bredde og 80-320 mikrometers tykkelse

Blæksystem med stor kapacitet, der bruger 3 liters blækpatroner

Langtidsholdbar, strømbesparende LED-lyskilde til at fiksere og tørre

Inline Corona-behandler og yderligere UV-tørringsenhed

Dysetilstandsanalyse sørger for maksimal oppetid

Nem tilgængelig afruller-/oprullerenhed med nøjagtig internetvejledning

For yderligere information kontakt

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu / Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk
 

Besked til editor:

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent, hvis produktudbud strækker sig fra inkjetprintere og 3LCD-projektorer til sensorer og andre mikroenheder. Epson er dedikeret til at overgå kundernes forventninger over hele verden og leverer kundeværdi baseret på kompakte, energibesparende teknologier sammen med højpræcisionsteknologier på markeder, der spænder fra virksomheder og hjemmet til handel og industri.

Med den japansk baserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 68.000 medarbejdere i 96 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, som gruppen driver virksomhed i. http://global.epson.com/

Om Epson Europe
Epson Europe B.V., der er baseret i Amsterdam, er gruppens regionale hovedkontor for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Med sine 1.727 ansatte opnåede Epson Europe et salg på 1.540 millioner euro i regnskabsåret 2012. http://www.epson.eu

Miljøvision 2050
http://eco.epson.com/