Epson lancerer SureColor SC-T7200-, SC-T5200- og SC-T3200-storformatprintere

Alsidigt, 4-farve, højhastighedsprintersortiment til storformat med ni modeller med et stort udvalg af bredder, produktivitets- og scanningsfunktioner til travle produktionsmiljøer

Epson lancerer SureColor SC-T7200-, SC-T5200- og  SC-T3200-storformatprintere

Maj 2014 – Epson lancerer et nyt sortiment af højhastigheds, 4-farve SureColor SC-T-printere i storformat, der er designet til en række grafik-, CAD- og GIS-anvendelser inden for design, kommerciel udskrivning, kopibutikker, arkitektur, bygninger, ingeniør, forhandler- og uddannelsesmiljøer.

Det nye SureColor SC-T-sortiment med rullefremføring med ni modeller tilbyder et stort udvalg af bredder, produktivitets- og scanningsfunktioner. Successen fra SureColor SC-T-printerne, der blev lanceret i 2012, danner grundlag for de nye højhastighedsprintere, 44" SureColor SC-T7200, 36" SC-T5200 og 24" SC-T3200, og introducerer en række forbedringer, der er designet til at maksimere ydeevnen i travle udskrivningsproduktionsmiljøer.

Introduktion af scanning i storformat og dobbelte papirruller
De nye SureColor SC-T7200D- og SC-T5200D-modeller med dobbelte papirruller og automatisk skift mellem ruller lever op til markedets behov for maksimal produktivitet og fleksibilitet til at skifte mellem forskellige medier, når der er behov for det.

Epson har forbedret alsidigheden af printerne yderligere ved at integrere en 36" bred farvescanner i de nye 44" og 36" SureColor SC-T7200MFP- og SC-T5200MFP-multifunktionsmodeller. Disse er de første Epson storformatprintere med en scanner, der giver brugerne fleksibiliteten til at digitalisere trykte kopier i storformat og scanne til fil, scanne til e-mail eller scanne for at dele med andre SC-T-printere. En A1-original kan scannes og udskrives på ca. 39 sekunder. Disse multifunktionsprintere findes også med enten enkeltrulle eller dobbeltrulle.

For at maksimere ydeevnen yderligere får du med det nye SureColor SC-T-sortiment ultrahurtig billedbehandling, valgfri 320 GB harddisk til printspooling og sikkert netværk. For at sikre, at printerne passer perfekt ind i design- og udskrivningsmiljøer, er det også muligt at tilkøbe PostScript-understøttelse med dobbelte 1,6 GHz CPU'er på alle nye SureColor SC-T-printere. Dette gør det muligt for brugerne at udskrive flere filformater, herunder store filer med mange data, hurtigt og direkte fra førende design- og CAD-programmer.

Udskrifter i høj kvalitet sikres med kombinationen af Epsons 4-farve UltraChrome XD-pigmentbaserede blæk med permanente PrecisionCore™ TFP printhoveder til at levere præcis og holdbar ydeevne, der kan gentages. Blækpatronerne, som kan fås med 110, 350 og 700 ml, er udviklet til at levere de dybe sorte toner og skarpe, tætte linjer, som er nødvendige til detaljeret teknisk grafik, og de strålende farver, der er nødvendige til udskrifter og plakater i høj kvalitet. Og den vandfaste og udtværingsfri blæk fremstiller udskrifter, der er egnede til kortsigtet udendørs og indendørs anvendelse.

SureColor SC-T-printerne er designet til at passe perfekt ind i et kontorlandskab med deres elegante design, kompakte størrelse og frontbetjening. For at reducere miljøpåvirkningen anvender SureColor SC-T-printerne vandbaseret blæk og er ENERGY STAR-godkendt for deres fremragende energieffektivitet.

"Den nye generation af brugervenlige SureColor SC-T-printere er designet til at levere den ultimative fleksibilitet og produktionsydeevne i travle design- og udskriftsmiljøer", siger Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark. "Muligheden for at udskrive på papir og karton på op til 1,5 mm i tykkelse gør dem ideelle til en lang række grafikanvendelser."

Det nye SureColor SC-T-sortiment vil være i handlen i juli måned.

NøglefunktionerSC-T7200SC-T5200SC-T3200
Hurtig, driftssikker og økonomisk 4-farve printer
Udskriver på en lang række bestrøgne og ikke-bestrøgne medier i bredder på op til 44 tommer (1118 mm, A0+) og karton på op til 1,5 mm tykt36" (914 mm, A0)24 tommer (610 mm, A1)
Med dobbeltrullefunktionen maksimeres produktiviteten ved at give adgang til et udvalg af medier med papirilægning og automatisk skift mellem ruller
Integreret 36" scanner giver mulighed for at scanne til mappe, scanne til e-mail og scanne for at dele med andre SC-T-printere.
Scanner og udskriver en A1-side på almindeligt papir på 39 sekunder
Velegnede til udskrivning af arkitekttegninger og -planer, kort, præsentationer, displaygrafik, plakater og forhandlerplakater osv.
Epsons UltraChrome XD Ink producerer vandfaste, udtværingsfri, holdbare udskrifter og plakater i høj kvalitet med dybe, sorte farver, tydelige streger og strålende farver.
Optimerede driftsomkostninger med valget mellem forskellige patronstørrelser: 700 ml, 350 ml og 110 ml
1 GB RAM central behandlingsenhed til hurtig databehandling og ydeevne og 320 GB harddisk, der kan tilkøbes til jobcache og lagring
Valgfri PostScript-understøttelse med dobbelte 1,6 GHz CPU'er gør det muligt at udskrive flere filformater, herunder store filer med mange data, hurtigt og direkte fra førende design- og CAD-programmer.
Permanente PrecisionCore™ TFP printhoveder leverer præcis, holdbar ydeevne, der kan gentages
Forbedret HP-GL2/RTL-understøttelse
Printerne er designet til at passe perfekt ind i et kontorlandskab med deres elegante design, kompakte størrelse, lave støjniveau og frontbetjening.
Vandbaseret blæk og ENERGY STAR-godkendt ydelseseffektivitet minimerer miljøpåvirkningerne

For yderligere information kontakt

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu / Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk

Besked til editor:

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent af billedbehandlingsudstyr og er dedikeret til at overgå kundernes forventninger med sine kompakte, energibesparende og præcise teknologier. Produktudbuddet spænder over printere og 3LCD-projektorer til virksomheder og private til sensorer og andre mikroenheder.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 72.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolt over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i. http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,

Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.655 ansatte i regnskabsåret 2012 en omsætning på 1.583 mio. EUR. http://www.epson-europe.com

Miljøvision 2050

http://eco.epson.com