Epson lancerer SureColor SC-P600 fotoprinter til A3+

Global debut på Photokina 2014: Epson A3-fotoprinter i topklasse med nyt UltraChrome HD-blæk leverer udskrifter i fremragende kvalitet

Epson lancerer SureColor SC-P600 fotoprinter til A3+

September 2014 – Epson lancerer SureColor SC-P600, en hurtig, fleksibel og brugervenlig printer, som fremstiller professionelle fotoudskrifter i høj kvalitet i størrelser op til A3+.

SureColor SC-P600 er Epsons avancerede A3-fotoprinter og kombinerer uovertruffen kvalitet, høj produktivitet og overlegen trådløs tilslutning i en kompakt og økonomisk pakke. SureColor SC-P600 indeholder Epsons nye UltraChrome HD- og Vivid Magenta-blæk, som leverer udskrifter i fremragende kvalitet. Det nye 9-farve UltraChrome HD-blæksæt kan gengive et bredt farvespektrum, og med en 2,84 DMax – branchens højeste tæthed for sort1 – leverer den dybe, sorte nuancer og ultraregelmæssige toneovergange.

SureColor SC-P600 er ideel til amatører og semiprofessionelle fotografer og er også perfekt til virksomheder som f.eks. arkitekter, ejendomshandlere og reklame-/ designbureauer, som har et regelmæssigt behov for farvepræsentationer i høj kvalitet.

Den nye printer leverer enestående tilslutningsmuligheder for trådløs udskrivning fra smartphones, tablets og pc'er via Wi-Fi Direct®. For første gang understøttes Epson Connect på en Epson A3+-enkeltfunktionsfotoprinter. Google Cloud Print understøttes også.

SureColor SC-P600 er designet til produktion i mellemstore mængder med en 11 x 14" udskrift på bare 153 sekunder. To papirgange gør det muligt at udskrive på A3+ på en bred række foto- og kunstpapirer, lærred og tykke medier, mens maskinens rullepapirfunktionalitet er perfekt til imponerende panoramiske billeder.  Farveinterfacet med et 2,7" touchpanel er unikt for SureColor SC-P600 i A3+-sektoren2 og giver enkel opsætning og administration, selv uden en pc.

SureColor SC-P600-printeren bliver vist for første gang i Europa på Photokina (Stand B11, Hall 2.2, 16.-21. september 2014, Kølnmesse, Køln).

Nøglefunktioner:

Ny 9-farve UltraChrome HD- og Vivid Magenta-blækteknologi

Utroligt bredt farvespektrum og Epsons højeste tæthed i sorte områder (2,84 DMax på PGPP)

Understøtter Epson Connect med Apple AirPrint og Google Cloud Print

Wi-Fi Direct sikrer direkte trådløs udskrivning fra smartphones, tablets og pc'er

Høj udskrivningshastighed på 153 sekunder for 11 x 14" @ A3+

Stort 2,7" farvetouchpanel giver enkel opsætning og administration

Stor 25,9 ml blækpatronstørrelse

Kompakt størrelse – 616 x 369 x 228 mm

Fodnoter

1 Sammenlignet med konkurrenternes A3+-fotoprintere med et 6-farve eller større blæksæt, der leveres fra juli 2014

2 Fotoprintere til A3+ med mere end 6 farver på markedet fra juli 2014

For yderligere information kontakt

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu / Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk

Besked til editor

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.

http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,

Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR. http://www.epson.eu

Miljøvision 2050  

http://eco.epson.com