Epson lancerer SpectroPhotometer ILS30EP

Brugervenlig enhed til Epson SpectroProofer, som gør det muligt at bruge automatisk M1-kompatibel farvestyring og som leverer certificerede prøvetryk og farvekorrekte udskrifter

Epson lancerer SpectroPhotometer ILS30EP

September 2014 – Epson annoncerer SpectroPhotometer ILS30EP, en tilføjelse til SpectroProofer-enheden til automatisk farvekalibrering, -måling og -certificering. Den er kompatibel med den seneste ISO M1-farvestandard og opfylder behovene hos travle prepress-specialister, bureauer og brugere, som har brug for at sikre præcis farvestyring mellem printere samt nøjagtige prøvetryk.

SpectroProofer og det nye SpectroPhotometer ILS30EP kombineret udgør et tilvalg til 10-farve Epson Stylus Pro 4900, 7900 og 9900-bredformatprintere - anerkendt som nutidens branche-benchmark for prøvetryksapplikationer. Epson Stylus Pro-printere, UltraChrome HDR-blæk og SpectroProofer med den nye ILS30EP giver professionelle brugere den ultimative løsning til farvestyring og prøvetryk.

Den nye enhed bygger på succesen fra SpectroProofer, som førte an i processen med at forenkle kalibrering og fremstille validerede prøvetryk, når den blev integreret i Epson Stylus Pro-printere.

SpectroPhotometer ILS30EP har mange nye funktioner og er drevet af X-Rite-teknologien – som sikrer et effektivt og strømlinet farvestyret workflow. Enheden er også M1-kompatibel, hvilket betyder, at brugerne kan gøre brug af optisk hvidt på forskellige udskrivningspapirer.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "Vi forstår, at farver er vigtige for grafikere. Vi tilbyder ILS30EP for at hjælpe brugere med at sikre, at de fremstiller præcise, farvekorrekte og ensartede prøvetryk og udskrifter igen og igen. Brugerne kan også have tillid til, at deres prøvetryksprocesser er kompatible med de nyeste udviklinger inden for globale ISO-standarder for udskrivning."

Printerkalibrering og individuel måling og certificering af prøvetryk er en fuldautomatisk proces, der sikrer fremstilling af nøjagtige prøvetryk. Hermed kan brugerne sætte skub i produktiviteten og reagere hurtigt på klientbehov, samtidig med at de kan regne med resultaterne. Printerne kan overlades til uovervåget at udskrive certificerede prøvetryk, selv om natten. Dette betyder, at brugerne kan maksimere produktionseffektiviteten og reagere hurtigt på kundernes behov.

Når SpectroProofer bruges sammen med tredjeparts specialistsoftware til prøvetryk, kan hvert prøvetryk udstyres med en trykt mærkat, der viser kalibreringsstatus samt de indstillinger, der er brugt til at producere det. De samme data er også tilgængelige digitalt, så de leverer stærke og uigendrivelige beviser for overensstemmelse med aftalte specifikationer.

Den automatiske kalibreringsfunktion i SpectroProofer med ILS30EP betyder, at alle Epson Stylus Pro-printere, der er udstyret med enheden, kan samarbejde via et nationalt/globalt netværk eller på klienternes lokaliteter – uden behov for farveeksperter på stedet. Som en yderligere fordel kan ledere overvåge farvemålingsdataene og status på fjernopkoblede printere med henblik på centraliserede kvalitetsstyringsformål. Epson Stylus

Pro-/SpectroProofer-løsningen kan dermed vedligeholde farvenøjagtige workflows, skære ned på produktionstiden, minimere fejl og reducere de samlede omkostninger for prøvetryk.

SpectroPhotometer ILS30EP leveres fra september 2014 som en del af SpectroProofer-pakken med Epson Stylus Pro 4900-, 7900- eller 9900-printere. Alternativt leveres enheden til en reduceret pris til installerede SpectroProofer-printere, hvor opsætning er hurtig og nem. Brugere, der allerede anvender SpectroProofer med ILS20, kan nemt opgradere til det nye SpectroPhotometer ILS30EP for at sikre, at de overholder de seneste branchestandarder inden for farver.

Nøglefunktioner:

SpectroPhotometer ILS30EP integreres med Epson SpectroProofer-enhed til farvekalibrering, måling og certificering

Kompatibel med Epson Stylus Pro 4900-, 7900- og 9900-printere

M1-kompatibilitet betyder, at brugerne kan styre brugen af optisk hvidt på forskellige udskrivningspapirer og overholde de seneste branchestandarder for udskrivning

Drevet af X-Rite-farveteknologi

Fuldautomatisk lukket-loopproces til måling og validering sparer tid og reducerer fejl

Kan leveres som del af en SpectroProofer-/printerpakke eller kan nemt tilpasses i eksisterende, installerede printere med SpectroProofer

For yderligere information kontakt

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu / Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk

Besked til editor

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.

http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,  Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR. http://www.epson.eu

Miljøvision 2050

http://eco.epson.com