Epson lancerer sin projektor med 3.600 lumen og WUXGA-opløsning til digital skiltning.

Den hvide EB-U50 tilbyder diskret design, nem installation og drift og er ideel til detailmiljøer, gallerier og museer

Epson lancerer sin projektor med 3.600 lumen og WUXGA-opløsning til digital skiltning.

5. februar 2019 -Epson har lanceret EB-U50-projektoren til skiltning og udvider dermed sit aktuelle sortiment i denne sektor. Den har lave samlede ejeromkostninger (TCO), og dens design er pladsbesparende og diskret og passer nemt ind i miljøer, så besøgende ikke distraheres af teknologien bag den.

Den kan bruges til at fange et publikums opmærksomhed, da den kan oplyse og projicere på stort set enhver overflade og er ideel til vinduesudstillinger, udstillingslokaler, dynamisk eller eksperimentalt indhold til digital kunst, kommerciel skiltning, indretning, uddannelse eller virksomhedspræsentationer.

EB-U50 tilbyder fleksibel montering og kan projicere fra en lang række vinkler. Den kan fastgøres til en belysningsskinne, monteres i loftet eller bruges fra gulvposition 1. EB-U50 kan roteres 360 grader vandret og 30 grader lodret, og den kan vippes så den kan projicere stående.

Leon Mclean, produktchef for visuelle instrumenter hos Epson Europe, siger: "EB-U50 er en velkommen tilføjelse til vores udvalg af løsninger til laserskiltning. Dens rene, hvide, kantfri, diskrete design gør den både stilfuld og praktisk. EB-U50's alsidighed og pålidelighed giver brugeren mange monteringsmuligheder og fit-and-forget-tryghed."

Den leveres med Epson Projector Content Manager-software til nem og hurtig opsætning uden behov for eksperthjælp. Afspilning er pc-fri (med indbygget Wi-Fi) via USB-drev og kan ændres ved hjælp af fjernbetjeningen. EB-U50 indeholder også funktioner til multiprojicering, der gør det muligt at tillade edge blending, vise skalerede billeder, justere flere projicerede billeder og synkronisere afspilning.

1. Gulvstativ og lysskinne er tilgængelige som tilvalgsudstyr.