Epson lancerer sin ProAV-installationslaserprojektor med 30.000 lumen på ISE 2019

Besøg den visuelt spektakulære "EpsonVortex" og nye AV-løsninger til skiltning, erhverv og underholdning på stand H90, hal 1.

Epson lancerer sin ProAV-installationslaserprojektor med 30.000 lumen på ISE 2019

5. februar 2019 -På åbningsdagen på ISE 2019 vil Epson vise sin nye laserprojektor med 30.000 lumen (EEB-L30000U) før den officielle lancering i 2020. Målgruppen for denne avancerede installationslaserprojektor er virksomheder, der beskæftiger sig med udleje og iscenesættelse, detail- og servicemarkeder og besøgsattraktioner.

Epson vil præsentere sin nyeste serie af kompakte "fit and forget"-laserprojektorer EB-L1075U, EB-L1070U og EB-L1050U. Disse er Epsons mest økonomiske og alsidige installationsprojektorer med 4K-forbedring og understøttelse af udskiftelige objektiver. Designet til anvendelse i store lokaler: fra besøgsattraktioner til auditorier, museer til mødelokaler producerer de lysstærke (op til 7.000 lumen), detaljerede og livagtige billeder, der gør indtryk. Det minimalistiske, diskrete design og den mere støjsvage blæser sikrer, at de nemt passer ind i en lang række miljøer.

På ISE introduceres også EB-U50, en stilfuld og robust projektor til skiltning, som har lave samlede ejeromkostninger (TCO). EB-U50 er designet til at fange publikums opmærksomhed ved at oplyse og projicere på stort set enhver overflade, og så er den samtidig pladsbesparende og diskret. Den kan bruges som en projektor eller et spotlight og er ideel til vinduesudstillinger, udstillingslokaler, dynamisk eller eksperimentalt indhold til digital kunst, kommerciel skiltning, indretning, uddannelse eller virksomhedspræsentationer.

#EpsonVortex er dette års ultimative besøgsoplevelse - en 360 graders "kinetisk portal". Det er ikke kun stedet, hvor alt det spændende foregår. Det gør dig til en del af oplevelsen. Hver eneste rejse gennem EpsonVortex er noget særligt. Epson har opsat 16 dobbeltstablede EB-L1755U-laserprojektorer med ELPLU03-objektiver og et tilpasset 4D-lydsystem med flerkanalslyd. Besøgende bliver en del af denne unikke opsætning, når de træder ind på portalen, hvor hver person tilknyttes visuelle effekter i realtid ved hjælp af en lasermatrix. Dette skaber et stadigt skiftende skue, der svarer til hver enkelt persons bevægelser.

Neil Colquhoun, vicedirektør for CISMEA og professionelle displays hos Epson Europe, siger: "Dette er vores stærkeste AV-udbud til dato, fra den meget avancerede EB-L30000U med 30.000 lumen til den nye, kompakte skiltningsprojektor EB-U50. Vi har fuldendt vores imponerende udbud af installationsprojektorer, så de opfylder kravene i selv de mest krævende miljøer, og vi glæder os til at vise dem frem på ISE."

Af andre højdepunkter på standen kan nævnes en demonstration, som udføres af det britiske National Theatre, af de netop lancerede, smarte tekstbriller, som er designet til personer med nedsat hørelse. De smarte tekstbriller bruger Epsons Moverio-smart glasses med Augmented Reality til at tilbyde teatergængere synkroniserede afskrifter af replikkerne på scenen i realtid - direkte på brilleglassene. Det betyder, at personer med nedsat hørelse nu kan følge med i handlingen uden at tage øjnene fra scenen.  

"Augmented reality har nået et udviklingstrin, hvor vi i dag ikke kun tester forskellige anvendelser men også har implementeret det som en almindelig del af hverdagen. Vores samarbejde med National Theatre er et fantastisk eksempel, som viser, hvordan smart glasses kan hjælpe mennesker med nedsat hørelse til at få en anderledes teateroplevelse. Dette er blot en af de mange nyttige anvendelser på tværs af mange sektorer fra detailhandel, sundheds- og uddannelsessektor til reparation og vedligeholdelse, underholdning, museer og andre besøgsattraktioner", siger Valerie Riffaud Cangelosi, chef for New Market Development - Epson EMEA.

Du kan opleve det nyeste inden for Epsons projiceringsteknologi på Stand H90, hal 1på ISE 2019. Brug #EpsonISE19for at deltage i samtalen.