Epson lancerer sin første A4-farvesublimeringsprinter, SureColor SC-F100

Nem at bruge med lave samlede ejeromkostninger

Epson lancerer sin første A4-farvesublimeringsprinter, SureColor SC-F100

Epson lancerer sin første A4-farvesublimeringsprinter, SureColor SC-F100

1. oktober 2020 - For mindre virksomheder og opstartsvirksomheder, der ønsker at udvide deres produktudbud i reklameartikelsektoren, annoncerer Epson i dag SureColor SC-F100.

Med et fodaftryk som en A4-desktopprinter er denne farvesublimeringsprinter perfekt til at producere reklameartikler og personaliserede varer som f.eks. krus, nøgleringe, telefonomslag og andre småvarer, når bordpladsen er i høj kurs. Den opfylder også behovene hos tekstilproducenter, som ønsker at skabe skræddersyede produkter såsom kasketter, forklæder, nøglesnore og små puder.

SC-F100 giver mindre virksomheder hurtige produktionstider og lave samlede ejeromkostninger, og ingen specialiseret viden kræves for at opsætte, betjene eller vedligeholde den. 140 ml blækflaskerne giver et lavere omkostningsalternativ til patronbaserede blækprodukter.

SC-F100 udgør en del af Epsons komplette og pålidelige udskrivningsløsning, som omfatter blæk, driver og papir, der alle er designet til at fungere perfekt sammen. Du kan være sikker på ro i sindet med en garanti på 1 år eller 6.000 ark, alt efter hvad der kommer først.

Neil Greenhalgh, produktchef hos Epson Europe, udtaler: “Som en opfølgning på den enormt vellykkede SC-F500, der blev lanceret i 2019, er SC-F100 en fantastisk ny tilføjelse til Epsons farvesublimeringsudvalg. Den vil gøre det muligt for flere virksomheder at udvide til det stadigt mere populære marked for reklameartikler. Brugere behøver ikke at være eksperter i at betjene printeren - udskrivningsjob kan sendes via Wi-Fi ved hjælp af Epsons dedikerede driver. Med den nye Epson Cloud Solution PORT-platform aktiveret kan brugere også holde øje med udskrivningsomkostninger og spore brugen over tid.”

Nøglefunktioner

  • Epson PrecisionCore MicroTFP-printhoved
  • Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet, USB 2.0-tilslutning
  • 2,4" LCD-farveskærm
  • 140 ml genopfyldelige blækflasker
  • Epson garanti