Epson lancerer sin første 4K 3LCD-laserinstallationsprojektor og en ny, kompakt 20.000 lumen WUXGA-model

Nye laserløsninger tilbyder "fit and forget"-pålidelighed og kan bruge aktuelle Epson 4K-kompatible objektiver til nem integration

Epson lancerer sin første 4K 3LCD-laserinstallationsprojektor og en ny, kompakt 20.000 lumen WUXGA-model

6. februar 2018 -Epson har lanceret to nye 3LCD-laserinstallationsprojektorer, herunder EB-L12000Q, branchens første oprindelige 4K 3LCD-projektor¹ med 12.000 lumen, og EB-L20000U, Epsons første model i den populære sektor for kompakt 20.000 lumen WUXGA-installationsprojicering. Disse projektorer er designet til at udvide Epsons produktudbud inden for sektoren til avanceret AV-leje og kan bruges til events, festivaler, besøgsattraktioner, store auditorier, handelsmesser og indkøbscentre samt til virksomheds- og uddannelsesformål.

EB-L12000Q og EB-L2000U har det samme kabinet - et let, kompakt design, som gør det nemt at integrere dem i en eksisterende infrastruktur. Begge modeller er også kompatible med de samme 4K-kompatible objektiver, som bruges af Epsons projektorer i EB-L1000-serien, så indførelse af 4K i dine installationer ikke kræver ekstra omkostninger til udskiftning af objektiver. Begge modeller understøtter også HDR via både PQ og HLG.

Installationen forenkles ikke kun af det kompakte kabinet men også ved et design, som medfører, at disse projektorer kan installeres på og projicere fra alle vinkler, også portrættilstand. Et indbygget kamera giver mulighed for ekstern diagnosticering og opsætning og kan bruges sammen med Epsons nye Professional Projector Tool-software til at konfigurere installationer med flere enheder og udnytte avancerede teknikker som edge-blending og projiceringsmapping. Desuden betyder udskiftelige interfacekort større fleksibilitet og fremtidssikring for endnu ikke-frigivne interfaces og standarder for transmission.

Takket være det forseglede design og den holdbare, uorganiske fosforhjulteknologi tilbyder disse nye projektormodeller enestående "fit and forget"-pålidelighed med Epsons fem års, 20.000 timers garanti og ingen lampeudskiftninger, så du trygt kan montere dem selv i vanskeligt tilgængelige områder.

Daniel Rose, produktchef hos Epson Europe, siger: "Skridtet mod 4K er vigtigt for Epson - og noget vi ønskede at lykkes med. Jeg tror, at vi har opnået det med EB-L12000Q, eftersom den ikke bare tilbyder en utrolig opløsning, den tilbyder også en række funktioner som leje- og installationssektoren har efterspurgt, som for eksempel bagudkompatibilitet for objektiver og udskiftelige interfacekort. EB-L20000U er lige så vigtig for os, fordi det er vores første produkt i den vigtige, kompakte 20.000 lumen WUXGA-kategori, og den deler de samme funktioner som sin 4K-kollega, hvilket gør det meget nemt at integrere den i eksisterende installationer."

EB-L20000U er tilgængelig fra november 2018, og EB-L12000Q kan leveres fra januar 2019.

NøglefunktionerEB-L20000UEB-L12000Q
Lysstyrke20.000 lm12.000 lm
StandardopløsningWUXGA4K
Standardkontrastforhold2500:11200:1
Kompatibel med Epson Professional Projector Tool-software
Indbygget kamera med høj opløsning til diagnosticering og opsætning
Nyt zoomobjektiv med kort projiceringsafstand
Automatisk geometritilslutning og edge-blending
Udskifteligt interfacekort til alsidig installation
Passer til HDR (både PQ og HLG)
Fleksible tilslutningsmuligheder, herunder HDBaseT, HDMI, DVI og komponent
Enkel 360⁰-installation og projektion i alle mulige vinkler
Kompatibel med 12G-SDI-indgang -
Kompatibel med BarcoLink
BT.709 og naturlige farvetilstande
Forseglet optisk enhed til at beskytte mod støv og røg
1. Pr. oktober 2017.