Epson lancerer sin første 24" farvesublimeringsprinter, SureColor SC-F500

Udvid dine forretningsmuligheder med udskrivning i høj kvalitet på et utal af gaver og kampagnevarer.

Epson lancerer sin første 24

1. august 2019 –Epson har lanceret den nye SC-F500, en 24" farvesublimeringsprinter, der er udviklet til at hjælpe reklamevirksomheder, fotolaboratorier, tøjproducenter og kopicentre med at øge kundernes valgmuligheder gennem fleksibel udskrivning i høj kvalitet. Uanset om det gælder produktion af trykte mobilcovers, krus, musemåtter, T-shirts eller puder, giver SC-F500 mindre virksomheder hurtige produktionstider, pålidelighed og lave samlede ejeromkostninger (TCO), og den kræver ingen specialistviden at opsætte, betjene eller vedligeholde.

SC-F500 udgør en del af Epsons komplette udskrivningsløsninger, som omfatter blæk, software og papir, der alle er designet til at fungere perfekt sammen.

SC-F500 er bygget med brugervenlighed, produktivitet og effektivitet i tankerne for at holde virksomheder fleksible og lydhøre over for kundernes behov. Dette opnås via funktioner, der supplerer Epsons etablerede farvesublimeringsteknologi, herunder:

  • Genopfyldelig blækløsning (140 ml flasker kan bruges selv ved udskrivning)
  • Wi-Fi-tilslutning (Epsons første i farvesublimeringssortimentet)
  • Automatisk skift af medier (skift nemt mellem enkeltark og rullemedier)
  • Epsons regnskabsværktøj til storformatprintere (til at beregne udskrivningsomkostninger korrekt)
  • Hovedbeskyttelse (til forebyggelse af støv)
  • 4,3" touchskærm (til nem betjening)

Neil Greenhalgh, produktchef i Epson Europe, siger: "Vi er stolte over at kunne tilbyde denne farvesublimeringsprinter, der vil åbne nye muligheder for mange mindre virksomheder. Dette er den første 24" printer i vores farvesublimeringssortiment. Det mest givende for os er at finde ud af, hvor mange anvendelser der faktisk støttes af SC-F500 - det sortiment af gaver og reklameartikler, der kan produceres, er virkelig imponerende. Vi har også store forventninger til, at vores nye og forbedrede funktioner, herunder den genopfyldelige blækløsning, vil holde virksomheder i gang længere og med kun få indgreb fra brugerne. Det må være en fordel for små, ambitiøse virksomheder, der vil opnå en konkurrencemæssig fordel uden at skulle ansætte specialistmedarbejdere."

 

SureColor SC-F500 kan leveres fra oktober.