Epson lancerer økonomiske 4-i-1-farveinkjetprintere til små kontorer og hjemmekontorer

WF-2600-serien byder på fjern- og duplexudskrivning, Wi-Fi, Wi-Fi Direct og NFC-tilknytning med smartenheder

Epson lancerer økonomiske 4-i-1-farveinkjetprintere til små kontorer og hjemmekontorer

1. september 2014 – Epson løfter sløret for tre nye, kompakte og økonomiske 4-i-1-farveinkjetprintere, der er designet til hjemmekontorer og små kontorer. De nye tilføjelser til WorkForce-produktsortimentet indeholder funktioner, der er et "must" for små erhvervsbrugere og hjemmekontorbrugere, som små og pladsbesparende designs, duplexudskrivning, Wi-Fi, Wi-Fi Direct og LCD-farvetouchskærme[1]. Alle leverer økonomisk, professionel udskrivning i høj kvalitet.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, udtaler: "Disse nye, kompakte WorkForce-printere tilbyder det optimale inden for økonomisk 4-i-1-ydeevne og er ideelle til små erhvervskontorer og hjemmekontorer. Med et sortiment, der omfatter duplexudskrivning, automatiske dokumentfødere og hurtige, laserlignende resultater, giver denne inkjetteknologi virkelig kvalitet for pengene2.”

WorkForce WF-2660DWF, WF-2650DWF og WF-2630WF kan alle udskrive, scanne, kopiere og faxe og tilbyder Wi-Fi samt Wi-Fi Direct® til trådløs udskrivning uden et netværk. En automatisk dokumentføder til 30 sider og en 1200 dpi-scanner med OCR er også standard for hele sortimentet.

WF-2660DWF og WF-2650DWF leverer udskrivning i professionel kvalitet. De er designet med udgangspunkt i Epsons egen PrecisionCore-teknologi, en næstegenerationsteknologi til inkjetudskrivning med flotte farver, overlegen udskriftskvalitet og udskriftsholdbarhed på en lang række af medier. Begge modeller er udstyret med en frontbetjent bakke med plads til 150 ark, tilbyder dobbeltsidet udskrivning og kan nå op på udskrivningshastigheder på 13 sider sort-hvid og 7,3 farvesider pr. minut[2].

Du kan endda tilslutte din Android-smartphone eller tablet via NFC-tilknytning med den mest avancerede WF-2660WF1, som også tilbyder Ethernet-tilslutning og en 6,8 cm farvetouchskærm.

WorkForce WF-2660DWF, WF-2650DWF og WF-2630WF tilbyder alle Epson Connect, der gør det muligt at udskrive hvor som helst i verden blot ved at e-maile dokumenter til printeren eller via Remote Print Driver. Epson Connect inkluderer også Epson iPrint[3]-appen, så du nemt kan udskrive over Wi-Fi fra smartphones og tablet-pc'er, samt "scan til Cloud"-funktioner. Udskriv direkte fra mobilenheder takket være kompatibilitet med Apple AirPrint[4] og Google Cloud Print.

Alle modeller bruger Epsons hurtigtørrende DURABrite Ultra Ink, som sikrer dokumenter i professionel kvalitet, og som er modstandsdygtige over for vand, snavs og overstregningstusch. WF-2600-serien er kompatibel med 16-seriens blækpatroner, som leveres i standardstørrelser og XL-størrelser. WF-2660DWF er også kompatibel med sorte 16XXL-blækpartroner, der kan udskrive op til 1.000 sider[5]. Spar op til 30 % blæk med Epsons separate blækpatroner – udskift kun den farve, der er løbet tør[6].

WorkForce WF-2660DWF, WF-2650DWF og WF-2630WF alle modeller leveres fra i dag.

NøglefunktionerWF-2660DWFWF-2650DWFWF-2630WF
Udskriv, scan, kopiér, fax
Kompakt produktstørrelse
Epson Connect1 Epson iPrint1 tilbyder nem udskrivning via Wi-Fi fra smartphones og tablet-pc'er Udskriv, uanset hvor i verden du befinder dig, ved at e-maile fotos og dokumenter direkte til printeren1 Remote Print Driver Scan-til-Cloud
Udskriv på farten fra din smartphone eller computer via Google Cloud Print
Udskriv e-mails, fotos, websider og dokumenter direkte fra din iOS-enhed ved hjælp af AirPrint2
Wi-Fi-tilslutning+ Ethernet
Nem installation med automatisk Wi-Fi-konfiguration3
Dobbeltsidet udskrivning-
30 siders automatisk dokumentføder
Frontbetjent papirbakke til 150 sider-
6,8 cm LCD-touchskærm med en brugervenlig, interaktiv menu--
5,6 cm baggrundsbelyst sort-hvid LCD-skærm-
16XL DURABrite Ultra-blækpatron med stor kapacitet
Sorte 16XXL DURABrite Ultra-blækpatroner med stor kapacitet (~1.000 sider)4--
Udskrivning i virksomhedskvalitet takket være det nye PrecisionCore-printhoved-
ISO-udskrivningshastigheder på op til XX sider pr. minut5 (sort-hvid/farve)13/7.313/7.39/4.7
1200 dpi scanner med OCR og Presto! PageManager-software til dokumentstyring
Opret tilslutning til din Android-smartphone eller tablet-pc via NFC6--

For yderligere information kontakt

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu / Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk

Besked til editor

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.

http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,

Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR.

http://www.epson.eu

Miljøvision 2050  

http://eco.epson.com

 

[1] Det er ikke alle funktioner, der er tilgængelige på alle modeller

[2] Fastlagt i henhold til ISO/IEC 24734, der viser gennemsnittet for ESAT i kontorkategoritesten for A4-simplexstandardtilstand. Hvis du ønsker flere oplysninger, kan du besøge os på www.epson.eu/testing

[3] Epson iPrint og Epson Creative Print kræver en trådløs forbindelse og Epsons udskrivningsapps. E-mailudskrivning og Scan-to-Cloud kræver en internetforbindelse. Yderligere oplysninger, understøttede sprog og enheder findes på www.epson.dk/connect

[4] AirPrint-aktiverede printere fungerer sammen med iPad (alle modeller), iPhone (3GS eller nyere) og iPod touch (3. generation eller nyere), der kører den nyeste version af iOS.

[5] Omtrentlig sidekapacitet baseret på ISO/IEC 24711/24712. Faktisk kapacitet afhænger af de udskrevne billeder og brugsforhold. Du kan få yderligere oplysninger ved at besøge os på www.epson.eu/pageyield

[6] Sammenlignet med konkurrerende, tilsvarende printermodeller til ≤ kr. 900 ved brug af 3 farvepatroner. Testen blev foretaget af BLI, maj 2014. Vægtning af dokument- (87 %) og fotoudskrivning (13 %) baseret på TNS "Printing Usage & Attitudes Study", juni 2013. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du besøge www.epson.eu/individualinks