Epson lancerer nyt sortiment af matrixprintere med forbedret ydeevne til udskrivning af store mængder

Nye 9-nåls printere tilbyder hurtigere udskrivning, enestående pålidelighed og meget lave samlede ejeromkostninger

Epson lancerer nyt sortiment af matrixprintere med forbedret ydeevne til udskrivning af store mængder

November 2017 - En af pionererne inden for matrixudskrivning, Epson, lancerer et nyt sortiment af 9-nåls matrixprintere designet til store udskriftsmængder inden for en række brancher, hvor pålidelighed og omkostninger er afgørende, inklusive fragt, lagerstyring, finans og luftfart. De er også ideelle til brugere, der ønsker at udskifte eksisterende matrixmodeller med hurtigere og endnu mere pålidelige enheder.

Sortimentet inkluderer modellerne FX-890II med 80 kolonner (leveres fra november 2017) og FX-2190II med 136 kolonner (leveres fra februar 2018) samt netværksvarianter. En version med et sikkert, aflåseligt dæksel til brug i lufthavne og andre offentlige områder, FX-890AII, bliver sendt på markedet i løbet af 2018.

Markedsførende udskrivningshastigheder¹ på 735 tegn pr. sekund ved 12 tegn pr. tomme sørger for, at disse printere ikke spilder tiden, hvilket især er uvurderligt, når der udskrives meget store mængder. Epson har arbejdet hårdt på at gøre sin allerede meget holdbare matrixteknologi endnu mere pålidelig og har forbedret gennemsnitstiden mellem fejl med hele 25 % til 25.000 POH.

FX-890II tilbyder et frisk, moderne design og en mere kompakt overordnet størrelse end tidligere modeller, så det er nemt at erstatte eksisterende modeller med disse enheder på kontoret eller lageret.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "Epsons matrixteknologi er fuldt udviklet og meget holdbar, så vi er glade for, at vi i denne fase i produktets livscyklus har formået at forbedre både pålidelighed og hastighed. Der er mange opgaver, hvor matrixprinteren stadig er langt den bedste løsning, så vi er lige så opmærksomme på at tilbyde det bedst mulige produkt til vores matrixkunder, som vi gør til vores inkjetkunder."

Modellerne FX-890II og FX890IIN leveres fra november 2017, og FX-2190II og FX2190IIN kan leveres fra februar 2018. FX-890AII lanceres i løbet af 2018.

NøglefunktionerFX-890IIFX-2190IIFX-890AII
Antal nåle9-nåls9-nåls9-nåls
Markedsførende hastighed i USD (ultrahurtig kladdetilstand) på 735 tegn pr. sekund ved 12 tegn pr. tomme¹
Gennemsnitstid mellem fejl er forbedret med 25 % til 25.000 POH
Mindre størrelse - kabinettets dybde er kun 320 mm
ENERGY STAR-godkendt
Pakkeløsning med CD med printerdrivere og AC-kabel
Aflåseligt dæksel--
Fås i netværksversion, som understøtter seriel og Ethernet-tilslutning-
1. Hastigheder sammenlignet med offentliggjorte specifikationer for direkte konkurrerende produkter, maj 2017.