Epson lancerer nyt sortiment af kompakte, 3LCD-installationslaserprojektorer med udskiftelige objektiver

EB-L1075U, EB-L1070U og EB-L1050U fit-and-forget projektorerne er ideelle til scenarier, hvor der kræves store, detaljerede billeder, der gør indtryk

Epson lancerer nyt sortiment af kompakte, 3LCD-installationslaserprojektorer med udskiftelige objektiver

5. februar 2019 -Epson lancerer det nye sortiment af 4K, 3LCD-laserinstallationsprojektorer. EB-L1075U, EB-L1070U og EB-L1050U fylder store lokaler med liv (op til 7.000 lumen) med detaljeret, livagtigt og farverigt output.

Disse er Epsons mest alsidige installationsprojektorer, der understøtter udskiftelige objektiver. Det diskrete, renlinjede design og mere støjsvag blæserstøj sikrer, at de nemt passer i en lang række miljøer: fra besøgsattraktioner til auditorier, museer og mødelokaler.

Hver projektor er tilgængelig som "body only". Dette medfører, at brugeren kan vælge blandt et stort udvalg af valgfri objektiver. Denne fleksible tilgang fremfor et stift "hyldetilbud" giver brugeren mulighed for at anvende det mest passende objektiv i en given situation. Der er 12 udskiftelige Epson objektiver tilgængelige, som dækker fra kort til lang projiceringsafstand. Epson kommer også til at levere en multianvendelsespakke sammen med ELPLM08-objektivet til dem, der har brug for en komplet, køreklar projiceringsløsning.

EB-L1075U, EB-L1070U og EB-L1050U fremstiller imponerende laserbilledkvalitet og skaber strålende farver, høj kontrast, tydelige hvide, definerede skyggedetaljer og dybe sorte nuancer. Disse opnås via WUXGA-opløsning, 4K-forbedring, laserlyskildeteknologi, op til 7.000 lumen, høj CLO, 3LCD-teknologi og indbygget kontrastforhold på 2000:1.

Installation er nem og fit-and-forget pålidelighed betyder, at de trygt kan placeres i områder, som er vanskeligt fremkommelige. De drager også fordel af 360 graders installationsfleksibilitet og er mere støjsvage og lettere end tidligere serier. Disse laserprojektorer er vedligeholdelsesfri i 20.000 timer, når de er monteret.

 

Leon Mclean, produktchef for visuelle instrumenter hos Epson Europe, siger: "Dette nye sortiment af installationsprojektorer er en velkommen tilføjelse til vores allerede imponerende produktudbud. Deres effektive, detaljerede output suppleres af et design med fine detaljer, som samtidig giver brugerne større installationsfleksibilitet og pålidelighed."

EB-L1075U (sort), EB-L1070U (hvid) og EB-L1050U (hvid) er tilgængelige fra september 2019.