Epson lancerer nye, trådløse præsentationssystemer, der eliminerer forsinkelser i forbindelse og forbedrer samarbejdet

ELPWP10 og ELPWP20 giver brugerne mulighed for at tilslutte, klikke og samarbejde hurtigt fra enhver enhed til enhver skærm

Epson lancerer nye, trådløse præsentationssystemer, der eliminerer forsinkelser i forbindelse og forbedrer samarbejdet

I takt med at nedlukninger i hele verden ophæves lidt efter lidt, og mange arbejdspladser genåbner, lancerer Epson to trådløse præsentationssystemer - ELPWP10 og ELPWP20 - til brug i uddannelses- og forretningsmiljøer. De to løsninger muliggør trådløs tilslutning til enhver fladskærm eller projektorvisning via de trådløse sendere, Epsons iProjection-app eller Miracast, fra enhver bærbar kildecomputer/mobil enhed. Sikkerheden sikres via AES-128-kryptering.

ELPWP10 forbinder enhver kildeenhed direkte til en række udvalgte laserdisplayløsninger fra Epson, hvor brugerne blot tilslutter den trådløse sender til deres bærbare computer.  Andre mobile enheder kan også tilsluttes ved hjælp af iProjection-appen.   

Med ELPWP20 kan indhold deles sikkert fra enhver enhed til enhver skærm via den medfølgende trådløse modtager.  Ligesom med ELPWP10 opnås dette ved at bruge en trådløs sender og tilslutte en bærbar computer eller tilslutte en anden mobil enhed via iProjection-appen eller via Miracast.

Både ELPWP10 og ELPWP20 gør det muligt at vise indhold fra fire forskellige enheder samtidig, hvilket gør indholdsdeling til en problemfri oplevelse.  

“Deling af indhold fra individuelle enheder er et afgørende element for effektivt arbejde på nutidens arbejdspladser - og det samme gælder muligheden for at se og samarbejde omkring indhold på en stor skærm. Og når flere kildeenheder er i brug samtidig, er det vigtigt at kunne skifte hurtigt og nemt mellem dem. Vores nye, trådløse præsentationssystemer gør alt dette muligt til en overkommelig og konkurrencedygtig pris,” siger Kiran Sanghera, Manager of Product Management, Epson Europe.

"For begge modeller kan brugerne tilslutte op til seks sendere og vise op til fire forskellige sæt indhold på samme tid. Den hurtige og nemme forbindelse betyder, at der ikke spildes tid på at rode med kabler, hvilket ofte kan forsinke starten af et møde eller en session. I stedet kan brugerne fokusere på at levere overbevisende indhold og nemt dele ideer. Disse enheder kan ikke komme på et bedre tidspunkt, hvor vi er på vej ud af nedlukning og tilbage til kontoret eller klasseværelset.”

Du finder yderligere oplysninger på http://www.epson.dk