Epson lancerer nye printhoveder i T-serien; virksomhedens første printhoveder med indbygget varmelegeme til UV-anvendelser

Nye printhoveder i T-serien til hurtig udskrivning af skilte i høj kvalitet

Epson lancerer nye printhoveder i T-serien; virksomhedens første printhoveder med indbygget varmelegeme til UV-anvendelser

Epson vil føje to nye printhoveder til sortimentet i anden halvdel af regnskabsåret 2021. De nye produkter vil styrke sortimentet til anvendelser, herunder skiltning, og gøre det nemt for printere at levere udskrifter i høj kvalitet ved høj hastighed.

T3200-U3 giver mulighed for simultan CMYK-udskrivning i fire farver i høj kvalitet og ved høj hastighed fra et enkelt printhoved. Med et varmeelement i printhovedet er det muligt at udskrive med meget tyktflydende UV-blæk, hvilket giver et optimalt digitalt udskrivningsmiljø til skiltning og emballage. Den tofarvede version, T1600-U3, vil blive lanceret på markedet på samme tid.

Disse nye produkter udvider udbuddet af Epsons PrecisionCore-printhoveder til et sortiment med seks serier og giver en bred vifte af digitale udskrivningsmuligheder.

Funktioner i T3200

Giver enestående udskrivningskvalitet i firefarvet CMYK fra et enkelt printhoved med indbygget varmelegeme

Normalt skal et par tofarvede printhoveder kombineres for at udskrive i fire farver. T3200 kan dog udskrive de fire CMYK-farver fra et enkelt printhoved. En præcisionsbehandlet positioneringsmekanisme hjælper med at spare tid og penge ved at fjerne behovet for at konstruere en mekanisme, der kan bestemme afstanden mellem printhoveder eller foretage justeringer under installationen.

Funktioner i T3200 og T1600

Hurtig udskrivning er nu mulig takket være en bred, effektiv udskrivningsbredde

T3200 og T1600 har en effektiv udskrivningsbredde på 67,2 mm og en piezoelektrisk aktuator, der gør det muligt at udsende større blækdråber ved højere frekvenser Dette gør det muligt at udskrive hurtigere uden at gå på kompromis med billedkvaliteten eller den nemme installation.

 

En indbygget varmeenhed giver større UV-blækkompatibilitet

T3200 og T1600 er de første printhoveder i Epson PrecisionCore-serien, der har et indbygget varmeapparat. Varmeren gør det muligt at udskrive UV-blæk med forskellige viskositeter og dermed udvide sortimentet af mulige anvendelser, især inden for skiltning og emballage.

 

Det er muligt at udvikle en række printere ved at kombinere T3200 og T1600

Den firefarvede T3200 og den tofarvede T1600 kan placeres fleksibelt, så kunderne kan udvikle mange forskellige typer printere med forskellige antal farver og hastigheder. For eksempel kan T3200 udstyres med CMYK-blæk, og T1600 kan udstyres med specialblæk som f.eks. hvid og lak.

De to nye produkter vil fremskynde digitaliseringen af udskrivning af skilte og give kunderne et miljø, hvor udskrivning i høj kvalitet og høj hastighed nemmere kan implementeres.

 

Epson vil fortsætte med at udvikle original teknologi for at bidrage til udvidelsen af sine kunders forretninger og øge inkjetinnovationen yderligere.

Udgivelsesdato: Anden halvdel af regnskabsåret 2021, der slutter i marts 2022.

ProduktnavnT3200-U3T1600-U3
HovedtypePrecisionCorePrecisionCore
Kompatibelt blækUVUV
Mål (højde x dybde x bredde)113,4 x 52 x 30,35 mm113,4 x 52 x 30,35 mm
Dyser i alt3.2001.600
Hovedopløsning og antal blækpatroner, der kan bruges300 dpi/4 farver 600 dpi/2 farver300 dpi/2 farver 600 dpi/1 farve
Effektiv udskrivningsbredde67,2 mm67,2 mm
Indbygget varmelegemeJaJa

Se nedenstående link for yderligere oplysninger om PrecisionCore-printhoveder.

 

Micro Piezo inkjetteknologi https://global.epson.com/technology/printer_inkjet/micro_piezo.html

Produktionsteknologi til Micro Piezo-printhoved

https://global.epson.com/technology/other/precision_core.html