Epson lancerer nye, alsidige projektorer med ultrakort projicering og stopfyldte med brugervenlige funktioner

Epson lancerer nye, alsidige projektorer med ultrakort projicering og stopfyldte med brugervenlige funktioner

Epsons nye projektorer med ultrakort projicering leverer førsteklasses billeder og tilbyder en række andre smarte funktioner som standard, så brugerne får mere værdi for pengene.Disse projektorer er ideelle til klasseværelser eller mindre mødelokalerog kan monteres på væg/loft eller placeres på et bord tæt på væggen for at frigive mere arbejdsrum.

Denne nye serie (EB-520, EB-525W, EB-530, EB-535W, EB-536Wi) anvender 3LCD-teknologi og leverer fremragende billedkvalitet med nøjagtige farver. Serien har et højt kontrastforhold, så billeddetaljerne bliver tydeligere, og en høj lysstyrke, hvilket gør, at skærmen ses tydeligt i stærkt oplyste klasseværelser og mødelokaler. Et nyt objektiv til kort projicering gør, at projektorerne viser skarpere billeder med bedre fokusering.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "Disse højkvalitetsprojektorer tilbyder skoler og virksomheder en alsidig løsning, der kan installeres i individuelle klasseværelser eller deles mellem flere lokaler eller campusser. De er den ideelle erstatning for ældre projektorer eller som et alternativ til dyrere interaktive whiteboards eller projektorer med ultrakort projicering."

Brugerne kan være sikre på, at de får mere for pengene, eftersom denne serie omfatter en lampe, der er udviklet til at holde 66 % længere tid end tidligere, tilsvarende modeller, så de samlede ejeromkostninger (TCO) for projektorerne bliver lave. En A/V Mute-funktion sparer også energi ved at dæmpe lampen med 70 % og giver brugerne mulighed for at sætte en præsentation på pause og få publikums opmærksomhed væk fra skærmen og over på spontan gruppedebat.

De nye projektorer er desuden hurtige og nemme at sætte op. De kan forskydes takket være både vandret og lodret keystonekorrektion, hvilket frigør værdifuldt arbejdsrum i klasseværelser og mødelokaler. Projektorernes ultrakorte projiceringsforhold gør det muligt at placere dem tættere på væggen, hvilket betyder mindre forstyrrelse fra skygger og mindre genskin.

Når projektoren er blevet konfigureret, kan OSD-indstillingerne (On Screen Display) kopieres fra en projektor til mange andre vha. USB-dongle, USB-kabel eller netværk, så du ikke behøver at sætte yderligere projektorer op.

Omfattende tilslutningsmuligheder, herunder HDMI, giver mulighed for at integrere projektoren i de nyeste digitale enheder og i ældre analoge produkter, hvilket betyder, at ældre hardware ikke nødvendigvis skal udskiftes.

De to interaktive penne gør det muligt, at to brugere kan skrive hen over hele skærmen samtidig, mens hver pen har sine egne separate attributter

The EB-520, EB-525W, EB-530, EB-535W, EB-536Wi leveres fra januar 2015.

Nøglefunktioner:

EB-536WiEB-535WEB-530EB-525WEB-520
Få fremragende billedkvalitet med Epsons 3LCD-teknologi
Lige højt output for hvidt og farvet lys3.400 lm3.400 lm3.200 lm2.800 lm2.700 lm
Bedre, tydeligere detaljer med et højt kontrastforhold (16.000:1)
Kort projiceringsforhold projicerer et større billede på tættere hold0,48:10,48:10,55:10,48:10,55:1
Lampe med lang levetid (5.000 t./10.000 t. i strømsparetilstand)
Lav blæserstøj for reduceret afbrydelse (normal tilstand/strømsparetilstand)37 dB/29 dB37 dB/29 dB37 dB/29 dB35dB/29dB35dB/28dB
Praktisk opsætning med lodret og vandret keystonekorrektionAuto/skyderOSDOSDOSDOSD
Vedligeholdelsescyklus for luftfilter på 5.000 timer for at reducere tid og udgifter til vedligeholdelse.
Standardopløsning og formatforholdWXGA (16:10)WXGA (16:10)●GA (4:3))WXGA (16:10)●GA (4:3)
HD-forberedt--
Indgang til indbygget højttaler på 16 watt og mikrofon
HDMI-indgang til digital video og lydindhold
Netværk aktiveret via RJ45 (styring og display)
Fjernovervågning og kontrol over projektoren fra en enkelt pc på et netværk.
Kan tilsluttes WLAN via valgfri adapter (ELPAP07)
Understøtter USB-drevet visualiser (ELPDC06)
3-i-1 USB-visning (styring af billede, lydsignal og mus)-
4-i-1 USB-visning (styring af billede, lydsignal, mus og interaktivitet)----
Interaktivitet med to penne (den anden pen købes separat)----
Installation uden driver og automatisk kalibrering----
Pc-fri annotation----
Projektorkontroller på skærmen til nem betjening----

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.
http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR.
http://www.epson.eu