Epson lancerer LW-K400 - deres bedste håndholdte mærkatprinterserie nogensinde

Med flere symboler, flere skabeloner og større skrifttyper tilbyder denne funktionsrige printer økonomisk produktivitet til detailhandlen, kontorer og private hjem

Epson lancerer LW-K400 - deres bedste håndholdte mærkatprinterserie nogensinde

Oktober 2016 - Epson annoncerer LW-K400-serien, en funktionsrig opgradering til deres tidligere mest solgte, håndholdte mærkatprintere. Da den er i stand til hurtigt at fremstille økonomiske og effektive identifikationsmærker, vedligeholdelses- og sikkerhedsmærkater, hyldemærkater og stregkoder, er den perfekt egnet til detailhandlende, elektrikere, AV-installatører, lagerchefer og til generel brug i forretning, uddannelse og mange andre områder.

LW-K400-serien, der er letog slidstærk, kan bruge et mere omfattende udvalg af mærkattape end nogensinde tidligere, tilbyder et indbygget tastatur, der gør det nemt at indtaste tekst, samtidig med at størrelsen på tekst tilpasses automatisk, så den passer til det ønskede mærkatformat. Sammen med ekstra store skrifttyper er der også tilføjet nye symboler - inklusive cifre i firkanter og cirkler - og LW-K400-serien kan udskrive fra et omfattende bibliotek med 780 symboler, så den opfylder alle mulige krav.

Hervé Thevenin, produktchef hos Epson Europe, siger: "De håndholdte printere, som LW-K400-serien erstatter, har været bestsellers, og dette nye supereffektive flagskib er i en helt anden og bedre kategori. Vi ved, at vores kunder vil komme til at sætte pris på de nye teksthåndterings- og produktivitetsfunktioner, og det, der virkelig får dette produkt til at skille sig ud, er dets lave samlede ejeromkostninger. Epson tilbyder allerede længere tape end konkurrerende produkter på op til 9 meter. Med LW-K400-serien kan mærkatmargenerne blive helt ned til en enkelt millimeter og reducerer dermed tapespildet betragteligt. Til kontorer og detailhandlende samt organisationer, der beskæftiger sig med arkivering elektricitet og uddannelse, som udskriver hundredvis af mærkater hver måned, er dette virkelig et fremskridt."

Ud over effektivitet giver LW-K400-serien også mulighed for at vælge. Brugerne kan gøre brug af et bredt udvalg af tape, herunder magnetisk, varmeresistent og den netop introducerede varmekrymperør (HST), lyser i mørke, reflekterende, påstrygningstape samt vores unikke dekorative satintape. Den sidste får en ny skabelon, samtidig med at serien også har forbedrede kabelmærkatdesigns, som i høj grad vil appellere til elektrikere og AV-installatører. Med en intern hukommelse, der kan lagre 50 mærkatdesigns, er det nemt at huske tidligere projekter, og en baggrundsbelyst LCD-skærm giver et tydeligt overblik, uanset lysforholdene.

Modeller i serien:

 • LW-K400 - indeholder strømadapter
 • LW-K400L - indeholder ikke en strømadapter
 • LW-K400VP - indeholder en strømadapter, en hård bæretaske og et blødt beskyttelsesetui

Der medfølger ikke batterier med nogen modeller   

Vigtige funktioner:

 • Klip og udskriv
 • 780 forskellige symboler
 • Kan skære margener helt ned til 1 mm
 • Ekstra store skrifttyper
 • Automatisk tilpasning af tekststørrelse
 • Nye satinbåndsskabeloner
 • Ekstra lang tape (op til 9 m)
 • En gratis tape inkluderet (12 mm sort på hvidt)
 • Stort udvalg af LK-tape, herunder magnetisk, varmeresistent, lyser i mørke, reflekterende, påstrygning, varmekrymperør (HST), fluorescerende, transparent, stærkt klæbende, satinbånd og mere

Kommentarer til redaktør

Om Epson

Epson er en globalt førende producent, som forbinder mennesker, ting og information med sine originale, effektive og kompakte præcisionsteknologier. Med et produktudbud, der strækker sig fra inkjetprintere og digitale udskrivningssystemer til 3LCD-projektorer, smart glasses og industrirobotter, er firmaet fokuseret på at skabe innovationer og at overgå kundens forventninger med hensyn til inkjet, visuel kommunikation, wearables og robotteknologi.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 67.000 medarbejdere i 90 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til de samfund, gruppen opererer i og deres fortsatte bestræbelser for at reducere miljøpåvirkninger.

www.global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. har base i Amsterdam og er gruppens regionale hovedkontor for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Med sine 1.700 ansatte opnåede Epson Europe et salg på 1.577 millioner euro i regnskabsåret 2015. http://www.epson.dk

Miljøvision 2050  

http://eco.epson.com/