Epson lancerer lille og kraftigt WorkForce Pro-sortiment

Pladsbesparende, økonomiske og effektive 4-i-1-enheder

Epson lancerer lille og kraftigt WorkForce Pro-sortiment

20. marts 2017 - Epsons nyeste WorkForce Pro-modeller (WF-3720/25DWF, WF-4720/25DWF og WF-4740DTWF) er et bevis på, at småt også kan være godt. De stilfulde og kompakte WorkForce Pro-modeller er udviklet til at højne udskrivningsoplevelsen med høje hastigheder, imponerende kapaciteter for blæk, intuitive touchpaneler og mange andre forbedrede funktioner.

Peter Ravnhøj, Country manager, Epson Danmark, siger: "Moderne virksomheder - fra hjemmebaserede iværksættere til etablerede små virksomheder - har brug for omkostningseffektivt, pålideligt og kompakt udstyr, der giver dem mulighed for at drive deres virksomhed effektivt. Uanset om det er vores WF-3720DWF, der er ideel til hjemmekontoret, eller WF-4740DTWF, der kan imødekomme de større krav i en lille virksomhed med flere brugere, har vi en model, der passer."

Når pladsen er trang i et hjemmekontor eller en lille virksomhed, tilbyder Epsons nyeste WorkForce Pro 4-i-1-modeller en kompakt løsning til udskrivning, scanning, kopiering og fax. De er fremstillet til virksomheder, og de har et elegant design og en stor LCD-touchskærm. Disse elegante modeller vil være flotte, uanset hvordan de placeres, da de ser godt ud fra enhver vinkel.

Epson forstår, at ethvert kontor har brug for pålideligt, økonomisk og effektivt udstyr, der gør det muligt for dem at håndtere opgaver uden besvær. Derfor er WorkForce Pro-modellerne udstyret med PrecisionCore-printhovedteknologi. Det er kendt for sin hastighed, kvalitet, pålidelighed og effektivitet og for at levere udskrifter i professionel kvalitet.

Kombineret med Epsons DURABrite Ultra-blæk fremstiller WorkForce Pro-modellerne dokumenter i professionel kvalitet, der er vandfaste, udtværingsfrie og modstandsdygtige over for highlightere. Blækpatronerne er også økonomiske, da de leveres separat, så kun den brugte farve skal udskiftes. XL-blækpatroner giver også utrolige kapaciteter med op til 2.600 sider i sort-hvid og 1.900 farvesider[1] - hvilket hjælper virksomheder med at minimere omkostningerne og bruge mindre tid på at skifte patroner.

Brugernes produktivitet maksimeres takket være den hurtige udførelse af daglige opgaver med en automatisk dokumentføder (ADF), udskrivningshastigheder på op til 24 sider pr. minut[2], hurtig duplexudskrivning og papirbakker til 250 ark. Behovet for papiropfyldning reduceres yderligere med WF-4740DTWF takket være en ekstra bakke til 250 ark.

WorkForce Pro-modellerne er designet til den moderne arbejdsplads og tilbyder et bredt udvalg af fleksible udskrivnings- og scanningsfunktioner. Til udskrivning på farten er der Wi-Fi-tilslutning til udskrivning fra ethvert sted på kontoret, Wi-Fi Direct til udskrivning fra kompatible trådløse enheder uden et Wi-Fi-netværk og NFC til at udskrive ved at berøre printeren med en kompatibel Android-enhed[3]. Og endelig er der Epsons gratis apps og løsninger til mobil udskrivning, inklusive Email Print, som gør det muligt at sende elementer til udskrivning fra næsten overalt i verden[4]. Det er også nemt at dele og organisere dokumenter med Scan til: E-mail, Cloud, FTP og netværk. WF-4740DTWF indeholder også understøttelse af LDAP-adressebog til nem integration i virksomhedens miljø, hvilket gør den ideel til at dele dokumenter i enhver virksomhed.

WorkForce Pro-modellerne: WF-3720/25DWF, WF-4720/25DWF og WF-4740DTWF kan leveres fra april 2017.

Nøglefunktioner

WF-3720/25DWF

WF-4720/25DWF

WF-4740DTWF

Kompakt, pladsbesparende design

Duplexudskrivning

ISO-udskrivningshastigheder2

(sort/farver)

20/

10 sider pr. minut

20/

20 sider pr. minut

24/

22 sider pr. minut

DURABrite Ultra-blækpatronserien

Pack 34

Pack 35

Pack 35

XL-blæk (udskrevne sider i sort-hvid/farve)1

1.100/

950

2.600/

1.900

2.600/

1.900

Kapacitet papirbakke

250 ark

250 ark

500 ark

(x 2 bakker)

Størrelse på LCD-touchskærm

6,8 cm

2,7 tommer

6,8 cm

2,7 tommer

10,9 cm

4,3 tommer

Automatisk dokumentføder (ADF)

35 sider med simplex

35 sider med simplex

50 sider med duplex

Epson Connect4: Epson iPrint, Email Print, Scan-to-Cloud, Remote Print Driver

Tilslutning: trådløs, Wi-Fi DirectTM, Ethernet

NFC3: berør for at oprette forbindelse og udskrive

Scan til: Email, Cloud, FTP, netværk

Understøttelse af LDAP-adressebog

-

-

 

-Slut-

Kommentarer til redaktør

Om Epson
Epson er en globalt førende producent, som forbinder mennesker, ting og information med sine originale, effektive og kompakte præcisionsteknologier. Med et produktudbud, der strækker sig fra inkjetprintere og digitale udskrivningssystemer til 3LCD-projektorer, smart glasses og industrirobotter, er firmaet fokuseret på at skabe innovationer og at overgå kundens forventninger med hensyn til inkjet, visuel kommunikation, wearables og robotteknologi.


Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 91 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til de samfund, gruppen opererer i og deres fortsatte bestræbelser for at reducere miljøpåvirkninger.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. har base i Amsterdam og er gruppens regionale hovedkontor for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Med sine 1.700 ansatte opnåede Epson Europe et salg på 1.577 millioner euro i regnskabsåret 2015. http://www.epson.dk

Miljøvision 2050  

http://eco.epson.com/

 

[1] Omtrentlig sidekapacitet baseret på ISO/IEC 24711/24712. Faktisk kapacitet vil variere afhængig af udskrevne billeder og brugsforhold.  Hvis du ønsker flere oplysninger, kan du besøge os på www.epson.eu/pageyield

[2] WF-4740DTWF. Fastlagt i henhold til ISO/IEC 24734, der viser gennemsnittet for ESAT i kontorkategoritesten for A4-simplexstandardtilstand. Hvis du ønsker flere oplysninger, kan du besøge os på www.epson.eu/testing

[3] Kræver NFC og Wi-Fi Direct-aktiveret enhed med Android OS 4.0 eller nyere. Kræver download af Epson iPrint-app fra Google Play.

[4] Epson iPrint kræver en trådløs forbindelse og Epson udskrivningsappen. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver og Epson Scan-to-Cloud kræver en internetforbindelse. Find flere oplysninger, understøttede sprog og enheder ved at besøge www.epson.dk/connect