Epson lancerer industriel farvemærkatprinter

Producenter kan nu internt fremstille tilpassede mærkater i høj kvalitet med enestående hastighed og kvalitet

Epson lancerer industriel farvemærkatprinter

November 2014 – Den ny ColorWorks C7500 er det ultimative værktøj til intern fremstilling af farvemærkater, og den sparer producenter tid og penge. Printeren kan også eliminere omkostningerne i forbindelse med fortrykning ved efter behov at fremstille tilpassede mærkater i korte kørsler.

C7500 bygger på succesen fra TM-C3500 til i korte kørsler at udskrive farvemærkater med en enestående udskrivningskvalitet og -hastighed. C7500 giver:

 • udskrivning i høj kvalitet (600 x 1200 dpi)
 • høje udskrivningshastigheder (300 mm/sek.)
 • fremragende pålidelighed med det ny, permanente PrecisionCore MicroTFP-linjehoved

Denne industriprinter hjælper producenter med at opfylde behovet for intern mærkning, inklusive mærkater til mad- og drikkevarer, emballage og bokse samt EU-energimærkater og GHS-mærkater.

Udskrivning af mærkater efter behov med C7500 er også med til at eliminere omkostningerne i forbindelse med fortrykning, f.eks. mærkatspild og et stort mærkatlager.

C7500 indeholder Epsons ny PrecisionCore-linjehoved, der er specialudviklet til brug på det kommercielle marked inden for industriel mærkning. Printeren er med til at sikre fremragende pålidelighed sammen med muligheden for hurtig fremstilling af mærkater i høj kvalitet. 

Dysekontrolteknologi og punktsubstitution er med til at forhindre fejludskrifter og døde pixel for at sikre ensartede udskrifter.

Printeren anvender separate blækpatroner med stor kapacitet, så du kun skal udskifte den farve, der er løbet tør, hvilket sparer på omkostningerne og reducerer blækspild.

C7500 er brugervenlig og kræver næsten ingen vedligeholdelse. Et LCD-kontrolpanel gør det enkelt og hurtigt at indstille printeren, og medtagelsen af vores nyeste sæt af printerkommandoer, ESC/Label, gør det muligt at integrere printeren i næsten ethvert operativsystem.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "Producenter kan nu drage fordel af interne udskrivningskørsler af individuelt tilpassede farvemærkater efter behov. Ud over fremragende pålidelighed tilbyder C7500 også betydelige omkostningsbesparelser takket være det permanente printhoved samt ro i sindet, da ingen af hovedkomponenterne behøver at blive udskiftet inden for en papirlængde på 500 km[1]. Brugeren kan også nyde udskrifter i fremragende kvalitet blandt andet på grund af pigmentblæk til at fremstille hurtigtørrende mærkater, der modstår udtværing, vand og blegning."

Der opnås skarpe resultater i høj kvalitet ved brug af Variable-sized Droplet teknologi (VSDT), der gør det muligt at fremstille præcist kontrollerede blækdråbestørrelser.

C7500 leveres fra januar 2015.

Nøglefunktioner:

 • Udskriv fuldfarvede (CMYK) mærkater i korte kørsler efter behov
 • Høj udskrivningskvalitet i en opløsning på 600 x 1200 dpi
 • Nyt PrecisionCore MicroTFP-printhoved i en linjehovedopsætning
 • Høje udskrivningshastigheder på 300 mm/sek.
 • Lav pris pr. mærkat
 • Separate blækpatroner sparer dig penge, da du kun skal udskifte den farve, der er løbet tør
 • Blækpatroner med stor kapacitet på 300 ml
 • LCD-skærmen gør det nemt at overvåge printerstatus, og printerindstillingerne kan styres med kontrolpanelet uden en pc
 • Udskriv i høj kvalitet på en bred række materialer, herunder mat og blankt papir og syntetiske medier i en lang række formater og størrelser
 • Udskriver på medier med en bredde på op til 4"
 • Epson DURABrite Ultra-blæk giver holdbare udskrifter, der modstår udtværing, blegning og de fleste væsker
 • Dysekontrolteknologi registrerer blokerede dyser før udskrivning og udbedrer dem ved at bruge en minimal mængde blæk
 • Punktsubstitution kompenserer for blokerede dyser
 • Autobeskæring som standard og valgfri oprullerenhed til rulle-til-rulle-udskrivning er tilgængelig
 • Leveres med printersprogunderstøttelse (ESC/Label) til styring af C7500 fra ethvert operativsystem og enhver software
 • Med standarddrivere til førende software som Codesoft, Bartender og NiceLabel
 • Med software til implementering, administration og vedligeholdelse

For yderligere information kontakt

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu/mobil: 24 44 84 04/kontor: 44 50 85 85

Besked til editor

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.

http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,

Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR.

http://www.epson.eu

Miljøvision 2050  

http://eco.epson.com


[1] Produktlevetiden for ColorWorks C7500 er defineret som indføring af en papirlængde på 500 km