Epson lancerer GoBoard Education-software til lærere og studerende, så de kan oprette forbindelse til hinanden, skabe og samarbejde i realtid

GoBoard Education-software fremmer en dynamisk og engagerende læring både i klasseværelser og med fjernadgang gennem forenet kommunikation og skærmsamarbejde

Epson lancerer GoBoard Education-software til lærere og studerende, så de kan oprette forbindelse til hinanden, skabe og samarbejde i realtid

Med den nylige acceleration af nye læringsmetoder drevet af interaktive skærme, der bruges i fleksible læringsområder, og for at fremme en stigning i fjern- og hybridlæring, har Epson lanceret en avanceret samarbejdssoftwareløsning til undervisning, der hedder GoBoard Education-software.

Denne software tilbyder en række funktionsrige løsninger til interaktivt samarbejde, så elever og undervisere kan oprette forbindelse til hinanden, skabe og dele indhold via alle interaktive skærmsystemer og skabe integration med videokonferenceplatforme som f.eks. MS Teams, Zoom og mange andre.

Undervisere kan kommentere på den interaktive skærm og lægge håndtegninger i clipart-billeder eller -former, eller lærere kan søge og tilføje indhold fra internettet i realtid.

Med integrationen drevet af AirServer understøtter GoBoard Education-software trådløse skærmdelingsprotokoller som Miracast, AirPlay og Google Cast, hvilket gør det nemt for de studerende at dele deres mobilskærme under lektionen.

Den lærerkonsol, der følger med softwaren, hjælper undervisningspersonalet med at oprette og administrere engagerende indhold, uanset hvor de er. Med yderligere funktioner er det muligt at medtage meningsmålinger, der kan besvares i realtid af enhver elev, der er forbundet til lektionen via elevens ledsagerapp.

Den medfølgende app til studerende, som kan hentes gratis, giver elever på samme netværk mulighed for at se whiteboardet i realtid på deres enheder, gemme lektioner og indhold lokalt til senere visning og endda interagere direkte med whiteboardet. Elever, der arbejder eksternt, kan se indholdet på skærmen og interagere med det i realtid ved at oprette forbindelse via den valgte VC-løsning.

“Traditionelt har Epson fokuseret på hardware, men med dette skift mod interaktiv skærmbrug i klasselokaler, og da mange elever nu modtager undervisning via hybridmodeller, så vi et behov for en løsning, der kunne opfylde både studerendes og læreres behov, både i klasseværelset og eksternt,” siger Kiran Sanghera, produktchef.

“Vi ønskede at give undervisere en løsning, der giver større interaktivitet på skærme, whiteboards og fladskærme. Fra trådløs tilslutning og kompatibilitet med alle interaktive skærme, herunder fladskærme, til integreret videokonference - GoBoard Education-software kommer virkelig omkring det hele.”

Yderligere oplysninger finder du på:  www.epson.dk/goboard