Epson lancerer førsteklasses service på ISE 2015

Epson lancerer førsteklasses service på ISE 2015

Epson præsenterer et nyt præ- og eftersalgsservice- og supportprogram på ISE 2015. CoverPlus365 demonstrerer Epsons engagement i at levere førsteklasses service og fremragende lokal support for at gøre kunderne trygge.

CoverPlus365 giver installationskunder direkte adgang til uddannede Epson eksperter, der kan give vejledning og support i alle faser, fra rådgivning til præsalg til kompleks systemintegration og installation. Denne service tilbyder også installationskunder erstatningsprodukter, de kan have onsite - ideelt til virksomhedskritiske installationer.

Efter en vellykket test i Storbritannien kan installationskunder i hele Europa nu opleve en førsteklasses service sammen med en overlegen billedkvalitet takket være 3LCD-teknologi, der sikrer skarpe, lyse billeder i høj kvalitet med lige højt output for hvidt og farvet lys.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "ISE er det perfekte sted for os til at lancere vores nye, førsteklasses serviceprogram. CoverPlus365 giver vores kunder en usammenlignelig lydhørhed over for service og hjælper os med at cementere vores voksende omdømme til at levere uforlignelig support og assistance på AV-markedet."

Epson har et omfattende netværk af servicecentre med mere end 370 servicesteder for projektorer i 63 lande. Dette betyder, at kunderne kan drage fordel af et vidtrækkende udvalg af supporttjenester.

Med det nye program får kunderne adgang til reserveprojektorer, lamper og filtre, de kan have onsite. Dette hjælper med at give maksimal kontinuitet og holder nedetiden på et absolut minimum - ideelt for virksomhedskritiske installationer.

Kunderne vil også modtage enestående niveauer af lokal support fra start. Epsons team af uddannede eksperter kan tilbyde råd og vejledning fra præsalg til kompleks systemintegration og installation. De leverer også både uddannelse og råd for at sikre, at kunderne har de nødvendige færdigheder til hurtigt at identificere og løse fejl, hvis de opstår.

Epsons e-Service-team yder også kundesupport og assistance via online chat, telefon, e-mail og sociale medier.

Epson udstiller på ISE 2015, hal 1, stand H75, 10.-12. februar 2015.

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.
http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR.
http://www.epson.eu