Epson lancerer første overførselspapir til farvesublimering

DS Transfer Production Paper supplerer Epson SureColor-printere og UltraChrome DS-blæk til anvendelser inden for mode og blød skiltning på tekstil

Marts 2014 – Epson lancerer DS Transfer Production Paper, det første farvesublimeringsmateriale. DS Transfer Production Paper, som er optimeret til brug med Epsons SureColor SC-F-inkjetprintere og UltraChrome DS-blæk, er unikt for Epson og er specialudviklet til masseproduktion af tryk på tekstiler til mode og blød skiltning.

DS Transfer Production Paper er let (75 g/m2) og er udviklet, så det tørrer hurtigt og uden buler. Dets enestående evne til at overføre blæk på tekstilmedier, selv når der er tale om meget blæk, maksimerer effektiviteten af blækanvendelse og skaber en ensartet, høj kvalitet, skarpe billeder og livagtige farver. Den fantastiske dimensionsstabilitet, som DS Transfer Production Paper udviser under udskrivning og blækoverførselsprocesser, gør papiret nemt at håndtere og reducerer eventuel spild af papir, blæk og tekstil samtidig med maksimering af produktion.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "Vores første overførselspapir giver slutbrugerne ro i sindet ved at levere en komplet løsning bestående af Epsons printer, blæk og medie, som alt er optimeret til at samarbejde for at sikre den bedst mulige kvalitet og effektivitet ved anvendelse på tekstil."

DS Transfer Production Paper leveres fra april 2014 og er kompatibelt med SureColor SC-F-sortimentet af farvesublimeringsprintere og leveres i to store rullestørrelser: 1,08 m x 152 m og 1,62 m x 175 m.

Nøglefunktioner:

Designet til anvendelser inden for mode og blød skiltning på tekstil

Dimensionsstabilitet

Let (75 g/m2) og hurtigtørrende uden buler

Høj kapacitet til overførsel af blæk på mediet

Leverer ensartet kvalitet, skarpe billeder og livagtige farver

Let at håndtere

Reducerer spild af papir, blæk og tekstil og maksimerer omkostningseffektiv produktion

Optimeret til brug med Epson SureColor SC-F6000-, SC-F7000- og SC-F7100-farvesublimeringsprintere

Kompatibel med Epson UltraChrome DS-blæk

Kan leveres i to rullestørrelser

 

For yderligere information kontakt

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu / Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent af billedbehandlingsudstyr og er dedikeret til at overgå kundernes forventninger med sine kompakte, energibesparende og præcise teknologier. Produktudbuddet spænder over printere og 3LCD-projektorer til virksomheder og private til sensorer og andre mikroenheder.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 72.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolt over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i. http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,

Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.655 ansatte i regnskabsåret 2012 en omsætning på 1.583 mio. EUR. http://www.epson-europe.com

Miljøvision 2050

http://eco.epson.com