Epson lancerer firmaets mindste, letteste, mobile kvitteringsprinter

Pålidelig udskrivning på farten fra Europas førende producent af POS-printere

Epson lancerer firmaets mindste, letteste, mobile kvitteringsprinter

16. september 2014 – Udvid dit forretningsområde og opfyld dine kunders behov bedre med den mobile kvitteringsprinter i TM-P20-serien. Disse små, lette printere er ideelle for personalet i detailhandlen, medarbejdere i hotel- og restaurationsbranchen og alle andre, der har brug for at udskrive billetter eller kvitteringer på farten. 

Epsons nye TM-P20-printere (TM-P20 BT og TM-P20 Wi-Fi) er begge under den halve størrelse[1] i forhold til vores tidligere model og omkring to tredjedele lettere[2]. De drager fordel af høje udskrivningshastigheder og batterilevetid på op til otte timer (Bluetooth) og seks timer (Wi-Fi), hvilket gør dem ideelle til mobil udskrivning. Som en hjælp til at sikre pålidelig, fortsat drift er printerne IP-54-certificerede, er modstandsdygtige over for stød og vand og kan tåle at blive tabt fra en højde på 150 cm.

Begge enheder leveres med Epsons intelligente ePOS- teknologi indbygget. På den måde kan printerne kommunikere med webbrowsere og udskrive direkte fra enhver mobilenhed uden behov for at installere eller opdatere drivere. Den nemme indstillingsfunktion betyder også hurtig og problemfri opsætning i et Wi-Fi-netværk (kun TM-P20 Wi-Fi), uden at der kræves yderligere hardware. NFC-funktioner (Near field communication) til trådløse forbindelse på korte afstande gør det nemt at tilknytte mobile enheder og/eller tablets til printerne. Stregkodetilknytning er også tilgængeligt for andre enheder end NFC-enheder for at gøre håndtering hurtigere og nemmere.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "Vi har lyttet til vores kunders feedback om P60II og udvidet vores tilbud til at dække det mobile marked. Mens TM-P60II tilbyder robusthed og holdbarhed med længere batterilevetid, er de nye TM-P20-enheder mindre og lettere. Vi har også tilføjet en række funktioner som NFC og stregkodetilknytning for at gøre opsætning og håndtering hurtigere og nemmere. Vi håber, at disse enheder kan hjælpe os med bedre at opfylde de specifikke behov i det mobile udskrivningssegment, hvilket omfatter hotel- og restaurationsbranchen."

Begge modeller er udstyret med en bælteclip, så de kan transporteres håndfrit, samt en oplader til en enkelt enhed.

TM-P20 Wi-Fi leveres fra november 2014, og TM-P20 BT leveres fra december 2014.

Nøglefunktioner:

TM-P20 Wi-FiTM-P20 BT
Udskrivningshastighed på op til 100 mm/sek.
Papirbredde på maks. 58 mm
ePOS-udskrivning
Batterilevetid6 timer8 timer
Opladningstid3 timer3 timer
Nem indstillingsfunktion-
NFC og stregkodetilknytning
Udskriver 1D- og 2D-stregkoder
Leveres med en oplader til en enkelt enhed (der kan tilsluttes flere enkeltopladere, så der dannes en oplader til flere printere/batterier)
USB-standardinterface
Papirpåfyldning ved hjælp af indfaldssystem
Rullepapirdiameter 40 mm
Der leveres en række SDK'er: ePOS-Print_iOS (til iOS, Wi-Fi eller Bluetooth) ePOS-Print_Android (kun til Android, Wi-Fi eller Bluetooth) ePOS-Print_XML (til udvikling og design af applikationer ved brug af ePOS-Print XML) WS-POS (til udvikling og design af applikationer ved brug af WS-POS (Web Services for Point of Service) ePOS-Print_WindowsStore (til udvikling og design af applikationer til Windows Store) OPOS ADK OPOS ADK for .NET Advanced Printer Driver (APD) TM Virtual Port Driver
Et bredt sortiment af værktøjer og hjælpeprogrammer medfølger: Epson NetConfig Ver.4.5.3 (til opsætning af printerens IP-adresse med versioner til Mac og Windows) TM-P20 Utility (til kontrol og indstilling af følgende funktioner: aktuelle printerindstillinger, driftstjek, lagring af logfiler, papirreduktion, automatisk papirafskæring, udskrivningskontrol, kommunikationsinterface, sikkerhedskopiere/gendanne) Epson Monitoring Tool (til at overvåge status på printere, der er tilsluttet et netværk, og til at ændre printerens indstillinger) Epson Net Simple Viewer (til at overvåge netværket og printerstatus) TM Bluetooth Connector (til at tilknytte en terminal og printeren for TM Bluetooth-tilslutning) Epson Deployment tool (til automatisk at konfigurere netværks-/Wi-Fi-indstillinger og printerindstillinger via USB-interfacet og installere mere end en printer/driver effektivt og hurtigt til den indledende installation) Epson TM Utility (demosoftware til slutbrugere eller partnere, så de kan prøve forskellige funktioner på deres iOS- eller Android-enhed)

For yderligere information kontakt

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu. Mobil: 23 44 84 04. Kontor: 44 50 85 85.

Besked til editor

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.

http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,

Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR.

http://www.epson.eu

Miljøvision 2050

http://eco.epson.com


[1] Under halvdelen af størrelsen beregnes på følgende måde: TM-P20: 413 cm3/P60II: 1.065 cm3, så det er 39 % af omfanget af P60II

[2] Omkring en tredjedel af vægten er beregnet på følgende måde:  TM-P20: 228 g/P60II: 630 g, så det er 36 % af vægten af P60II