Epson lancerer fire nye konkurrencedygtige og elegante WorkForce-printere

Prisbillige og tilsluttede 4-i-1'ere, der giver udskrivning med virksomhedskvalitet

Epson lancerer fire nye konkurrencedygtige og elegante WorkForce-printere

WF-2830DWF

Epson har lanceret fire prisbillige 4-i-1-printere (WorkForce WF-2810, WF-2830DWF, WF-2835DWF og WF-2850DWF) til brug på små kontorer og hjemmekontorer. Disse modeller med et nyt kompakt og elegant design leveres fra september 2019.

De kompakte WorkForce-printere egner sig til både hjemmekontorer og små kontorer med begrænset plads. Med det elegante og moderne udseende er disse printere designet til at passe ind i næsten ethvert miljø.

For brugere, der ønsker besparelser, både når de betaler og i det lange løb, kommer disse billige printere med en række prisbesparende funktioner. Automatisk, dobbeltsidet A4-udskrivning hjælper brugerne med at spare penge og papir, mens XL-blækpatronen kan udskrive 2,5 gange flere sider 1. Desuden bruger disse modeller seperate blækpatroner, så det kun er den brugte farve, der skal udskiftes.

Printerne har et intuitivt brugerinterface og en LCD-skærm, der gør det hurtigt og nemt for brugerne at navigere rundt i modellens funktioner. Derudover leveres WF-2830DWF, WF-2835DWF og WF-2850DWF med en 30-siders ADF (automatisk dokumentføder) til flersidet scanning, kopiering og fax.

Med Wi-Fi og Wi-Fi Direct kan brugere sende dokumenter til udskrivning fra smartenheder vha. Epson iPrint-appen 2Printerne kan også modtage og udskrive filer fra næsten hvor som helst i verden via Epson Email Print2. Brugere af WF-2850DWF kan også opbevare og dele dokumenter online med Scan-to-Cloud 2.

Jean-Marc Moth, produktchef hos Epson Europe, siger: "Vores kunder leder efter en praktisk, billig og tilsluttet udskrivningsløsning, men det er også afgørende for dem at spare plads og finde et design, der passer til deres kontor. De nyeste WorkForce-printere leverer på alle niveauer: De tilbyder mange måder at spare penge på som f.eks. ekstra store blækpatroner og dobbeltsidet udskrivning, der også er med til at reducere brugen af papir."

WF-2810, WF-2830DWF, WF-2835DWF og WF-2850DW leveres fra september 2019.

1. Du kan finde yderligere oplysninger på www.epson.eu/pageyield
2. Epson iPrint og Epson Creative Print kræver en trådløs forbindelse og Epsons udskrivningsapps. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver og Epson Scan-to-Cloud kræver en internetforbindelse. Du kan finde flere oplysninger om understøttede sprog og enheder på www.epsonconnect.eu