Epson lancerer fire efter behov-mærkatprintere til tilpasset og fleksibel mærkatfremstilling på Labelexpo 2019

Det nye ColorWorks-sortiment vises på Epsons stand (A50, hal 9) på Labelexpo 2019 i Bruxelles den 24.-27. september

Epson lancerer fire efter behov-mærkatprintere til tilpasset og fleksibel mærkatfremstilling på Labelexpo 2019

24. september 2019- I dag lancerer Epson fire nye ColorWorks-mærkatprintere, ColorWorks CW-C6000Ae, CW-C6000Pe, CW-C6500Ae og CW-C6500Pe. Disse efter behov-mærkatprintere udvider Epsons eksisterende sortiment for at opfylde behovene hos små og mellemstore kundegrupper inden for flere sektorer (fødevarer, kemikalier, drikkevarer, have, logistik osv.). Sortimentet omfatter automatiske skæremodeller (Ae) og modeller med tidsbesparende, automatiske peelerfunktioner (Pe), som automatisk fjerner bagbeklædningen på mærkaten og kan integreres perfekt i eksisterende produktionslinjer med print-and-apply.

Alle produkter understøtter en række forskellige former, materialer og mærkatstørrelser: CW-C6000Ae og CW-C6000Pe understøtter mediebredder på 25,4 mm til 112 mm, og CW-C6500Ae og CW-C6500Pe understøtter bredder fra 25,4 mm til 215,9 mm. Praktisk udtrykt betyder det, at disse ColorWorks-mærkatprintere kan udskrive alt fra små mærkater til e-cigaretflasker til store, holdbare mærkater, der egner sig til kemikalietrommer. Denne mediefleksibilitet og digitale 4-farveudskrivning efter behov (selv med små mærkatstørrelser) gør livet lettere for tidsfølsomme virksomheder med mange varenumre at håndtere.

"Dette ColorWorks-sortiment er udviklet til et bredt anvendelsespotentiale", siger Jacob Kallergis, chef for produkthåndtering hos Epson Europe. "Vi er sikre på, at brugerne får stor fordel af den hastighed, kontrol, effektivitet og fleksibilitet, der tilbydes, sammen med en række nye støttefunktioner. Vi er især glade for, at CW-C6000Pe- og CW-C6500Pe-modellerne (med peelers) kan kombineres med produktionslinjesystemer for at udskrive og peele mærkater med variable data en ad gangen. Vi tror, at det er verdens første peeler-udrustede inkjetmærkatprinter, som kan udskrive og peele mærkater en ad gangen."

For at sammenfatte har ColorWorks CW-C6000Ae, CW-C6000Pe, CW-C6500Ae og CW-C6500Pe følgende nye og forskellige funktioner:

  • Mediefleksibilitet: Fra 25,4 mm til 215,9 mm mediebredder.
  • Kompakt og brugervenlig: Al betjening udføres fra forsiden, hvilket sparer driftsplads. Skift af rulle er mulig fra forsiden og fra højre og venstre.
  • Høj opløsning med farvejustering: God udskrivningskvalitet, brug af ICC-profiler i driver- og staffagefarvestyring
  • Udskriv mærkater i alle mulige former: takket være den flytbare sensor. Ikke behov for endnu en udstansning.
  • Nem integration: Direkte SAP-understøttelse, ESC-mærkat, Linux- og Mac-drivere
  • Sparer penge: Ikke behov for beholdning af fortrykte mærkater. Udskriv i fuld farve på tomme mærkater
  • Integration: Modeller med peeler-funktionalitet (Pe) passer perfekt ind i produktionslinjer
  • Fjernadministration og vedligeholdelse: Tilgængelig via webinterface

 

Yderligere oplysninger om Epson på Labelexpo 2019 finder du på www.epson.eu/labelexpo

ColorWorks CW-C6000Ae, CW-C6000Pe, CW-C6500Ae og CW-C6500Pe kan leveres fra december 2019.