Epson lancerer ET-3600 og føjer dobbeltsidet udskrivning til deres patronfri 3-i-1-printer

Udskrivning til lave omkostninger og uden problemer er netop blevet endnu bedre

Epson lancerer ET-3600 og føjer dobbeltsidet udskrivning til deres patronfri 3-i-1-printer

1. august 2016 - Efter den vellykkede lancering af Epsons revolutionerende, højkapacitets EcoTank-blækbeholdersystem i september 2015 føjer Epson ET-3600 til porteføljen. Dette nye 3-i-1-blækbeholdersystem har automatisk, dobbeltsidet udskrivning - den mest efterspurgte ekstrafunktion i kundefeedback[1].

ET-3600 er udarbejdet til at gøre den daglige udskrivning endnu nemmere og endnu mere økonomisk overkommelig. Den udskriver automatisk på begge sider af et ark papir, så papirforbruget halveres og driftsomkostningerne reduceres endnu mere.

ET-3600 er repræsentativ for det bredere EcoTank-system, som udgør en problemfri og økonomisk løsning til den daglige udskrivning i hjemmet. Blækbeholdersystemet med den ultrahøje kapacitet er en velkommen lettelse for dem, der hyppigt udskriver store mængder, og eliminerer samtidig behovet for blækpatroner, så brugeren slipper for at købe og udskifte patroner. I stedet er ET-3600 pakket med to sæt blækflasker med høj kapacitet[2], som gør det muligt for brugeren at udskrive op til hele 11.000 sider i sort-hvid og farve[3]. Dette betyder, at den har en ekstremt lav pris pr. side og kan udskrive mange flere sider mellem genopfyldninger.

Samtidig med at denne printer kan reducere udskrivningsomkostningerne med op til 70% i gennemsnit[4], kan kunderne også føle sig trykke ved dens kvalitet. Den leverer klare, skarpe og nøjagtige udskrifter takket være Epsons holdbare og pålidelige Micro Piezo-teknologi og Epsons originale blæk. ET-3600 leveres med en udvidet garanti på op til tre år eller 50.000 sider, hvilket giver yderligere tryghed.

Af hensyn til brugervenligheden er ET-3600 også udstyret med Wi-Fi og Wi-Fi Direct, hvilket gør det muligt for brugeren at drage fordel af Epson Connect[5]-funktioner som fjern- og e-mailudskrivning fra smartphones og tablets.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "Selvom EcoTank-serien har været en stor succes, er vi hele tiden engagerede i at forbedre vores portefølje og sikre, at vi kan imødekomme alle vores kunders behov. Med tilføjelsen af dobbeltsidet udskrivning mener vi, at der er en reel plads til 3-i-1-systemet ET-3600."

ET-3600 leveres fra september 2016.

Vigtige funktioner:

  • Integreret blækbeholder med ultrahøj kapacitet
  • Udskriv, kopiér, scan       
  • Dobbeltsidet udskrivning
  • 1200 dpi-scanner
  • LCD-skærm på to linjer gør betjeningen endnu lettere
  • Wi-Fi, Wi-Fi Direct- og Ethernet-tilslutning
  • Epson iPrint og Epson Connect
  • Udskrivningshastighed på 13/7,3 sider pr. minut[6]
  • To sæt blæk er inkluderet (2 flasker med 140 ml sort pigmentbaseret blæk + seks flasker med 70 ml originale farveblækflasker fra Epson)
  • Epsons garanti på op til tre år eller 50.000 sider. Se www.epson.dk/printergaranti hvis du ønsker yderligere oplysninger.

 


Kommentarer til redaktør

Om Epson

Epson er en globalt førende producent, som tilstræber innovationer og at overgå kundens forventninger med hensyn til udskrivning, visuel kommunikation, livskvalitet og produktion. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 70.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.

www.global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. har base i Amsterdam og er gruppens regionale hovedkontor for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Med sine 1.700 ansatte opnåede Epson Europe et salg på 1.551 millioner euro i regnskabsåret 2014. http://www.epson.dk

Miljøvision 2050  

http://eco.epson.com/


[1] 35 % af brugerne (i Storbritannien, Italien, Spanien, Tyskland og Frankrig) valgte dobbeltsidet udskrivning som den yderligere funktion, som de ville overveje at betale mere for, i registreringsundersøgelsen, der fulgte efter købet af EcoTank ET-2500-systemet, december 2015.

[2] Yderligere udskiftningsblækbeholdere til store mængder kan leveres

[3] De anførte kapaciteter/priser pr. side er beregnet på grundlag af Epsons originale metodik fra udskriftssimulering af testmønstre, som angivet i ISO/IEC24712. De anførte kapaciteter/priser pr. side er IKKE baseret på ISO/IEC24711. De anførte kapaciteter/priser pr. side kan variere i forhold til de billeder, du udskriver, den anvendte papirtype, hyppigheden af dine udskrivninger samt miljøforhold som f.eks. temperaturen

[4] Fastlagt i henhold til ISO/IEC 24734, gennemsnit for ESAT i kontorkategoritesten for simplex-standardtilstand.  Find flere oplysninger på www.epson.eu/testing

[5] Kræver en trådløs internetforbindelse. Find flere oplysninger, understøttede sprog og enheder ved at besøge os på www.epson.dk/connect

[6] Fastlagt i henhold til ISO/IEC 24734, gennemsnit for ESAT i kontorkategoritesten for simplex-standardtilstand.  Find flere oplysninger på www.epson.eu/testing