Epson lancerer en kompakt, kommerciel fotoprinter, der understøtter en lang række formater

SureLab SL-D800 tilbyder fotobutikker og professionelle fotografer større udskrivningsfleksibilitet, hastighed og kvalitet til at fremme forretningsmulighederne

Epson lancerer en kompakt, kommerciel fotoprinter, der understøtter en lang række formater

1. maj 2019– I dag lancerer Epson sin kommercielle fotoproduktionsprinter, SureLab SL-D800, som er udviklet til fotobutikker og dem, der vil udvide deres udskrivningsforretning med en større række tjenester til kunderne og samtidig minimere miljøpåvirkning. Den er ideel til fotoproduktion, uafhængige fotobutikker, selskabsfotografer, minilabs, kopibutikker og selvbetjeningsterminaler samt til virksomheder, der har brug for at udskrive blandede udskrivningsjob i høj kvalitet efter behov på en bred række medier og formater.

 

SL-D800 er designet med tanke på mediefleksibilitet med henblik på at forbedre brugernes forretningsmuligheder og for at opfylde de stadigt ændrede og mere og mere kreative kundebehov. Den understøtter blankt, glittet og mat papir i rullebredder, der spænder fra 89 mm til 210 mm og længder på 50 mm til 1.000 mm. Dette suppleres med en imponerende produktionshastighed på 360 (15 x 10 cm) fotos pr. time (PPH) og høj udskrivningskvalitet med en bred farveskala, dybe sorte nuancer og et fantastisk glansniveau.

 

Forbedring af SureLab D800's omkostningseffektivitet er dens lange serviceintervaller og de lave vedligeholdelseskrav, som øger produktiviteten og sikrer, at brugerne kan tilbyde deres kunder en mere ensartet og pålidelig service. Desuden er strømforbrug og støjniveauer reduceret mærkbart takket være sofistikeret varme- og blæserstyring i standbytilstand. Denne forbedrede omkostningseffektivitet gør den allerede økonomiske SL-D800 til en endnu mere attraktiv, kommerciel fotoudskrivningsløsning.

 

Michaela Stolle, produktmanager, Epson Europe, siger: "SureLab SL-D800 bygger på dens forgængers, SL-D700, succes, og alle forbedringer er reaktioner på kundebehov. SL-D800 er kompakt (samme størrelse som SL-D700), holdbar og bygget til hastighed, fleksibilitet og kommerciel fotoudskrivning i høj kvalitet. Den er designet til at holde og passer uden problemer ind i arbejdsmiljøet takket være den stive, robuste udskrivningsbakke og det forbedrede spindeldesign. Desuden er enhver nedetid betydeligt reduceret på grund af det intuitive rulleskift i to trin. Det er en stor fordel for vores brugere, at vi kan levere den komplette løsning til vores brugere, da vi også leverer Epson blæk, papir og softwaresupport - hvilket sparer værdifuld tid i forhold til at skulle købe ind hos flere leverandører. Det er en velkommen tilføjelse til SureLab-sortimentet."

 

Uanset om den bruges som en enkelt enhed eller som en del af en meget effektiv produktionsflåde, tilbyder denne kommercielle fotoprinter kvalitetsudskrivning til lave samlede ejeromkostninger.

 

SureLab SL-D800 kan købes fra juni 2019.