Epson lancerer EcoTank, inklusive to års forbrug af blæk , uden behov for blækpatroner

Spar op til 65 % på udgiften til problemfri hverdagsudskrivning

Epson lancerer EcoTank, inklusive to års forbrug af blæk , uden behov for blækpatroner

1. oktober 2014 – EcoTank-printere leveres med tilstrækkelig blæk til at udskrive op til hele 4000 sider i sort-hvid og 6500 sider i farver[1], hvilket svarer til omkring to års forbrug af blæk1, uden behov for at udskifte en blækpatron. Med L355 og L555 tilbyder Epson en ny måde at udskrive på, som leverer problemfri resultater med ultralave omkostninger til hjemmebrugere og mindre kontorer.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "Modellerne L555 og L355 er baseret på teknologi, som har haft stor succes på andre markeder, hvor vi har solgt mere end 10 millioner enheder på under fire år. Nu imødekommer Epson kundernes behov ved også at lancere EcoTank-sortimentet i Vesteuropa. Disse modeller supplerer vores eksisterende produktudvalg og er ideelle til hjemmebrugere og mindre kontorer med behov for daglig udskrivning af dokumenter som f.eks. opskrifter, hjemmeopgaver, mails og kort, hvor pris og bekvemmelighed er vigtige faktorer. Med blæk til to års forbrug1 ved brugerne, hvor de står."

EcoTank-printere har blækbeholdere med ultrahøj kapacitet, som let og effektivt kan genopfyldes med original Epson blæk. Printeropsætningen foregår i tre enkle trin: Fyld blæk i blækbeholderne, tænd for printeren og præparer blæksystemet – og når det er tid til genopfyldning, er det en let opgave med økonomiske blækflasker, uden behov for blækpatroner. Flaskens drypfri tud sikrer, at blækbeholderne kan genopfyldes problemfrit og uden svineri.

Både L555 og L355 har funktioner til udskrivning, kopiering og scanning, og L555 omfatter desuden fax, en automatisk dokumentføder på 30 sider og en LCD-skærm på to linjer, som gør den endnu nemmere at betjene. De har Wi-Fi-tilslutning, som gør det nemt at dele printeren og placere den frit i hjemmet, samt Epson iPrint[2]-kompatibilitet, så du hurtigt og nemt kan udskrive fra smartphones og tablet-pc'er. Dette robuste blækbeholdersystem, der er nemt at fylde op, omfatter også Epsons garanti på et år eller 30.000 sider, hvilket giver yderligere tryghed.

L555 og L355 leveres fra oktober eksklusivt hos Elgiganten til en pris af henholdsvis kr. 3399 og kr. 2599. Udskiftningsblækbeholdere fås til en pris af kr. 99.

FunktionerL355L555
Udskriv, kopiér og scanSupplerende fax
ADF til 30 sider-
LCD-skærm på to linjer gør betjeningen endnu lettere-
Integreret blækbeholder med ultrahøj kapacitet
Micro Piezo-teknologi
Originalt Epson blæk
Udskriver op til 4000 sider i sort-hvid og 6500 sider i farver3, hvilket giver en ultralav pris pr. side
Fire originale Epson blækflasker på 70 ml medfølger
Udskrivningshastighed på op til 9 sider pr. minut[3]
Wi-Fi-tilslutning
Nem opsætning
Udskriv hurtigt og nemt via Wi-Fi fra din smartphone eller tablet med Epson iPrint4
Epsons garanti på 12 måneder eller 30.000 sider
Scanneropløsning på 1.200 dpi
ENERGY STAR-godkendt

For yderligere information kontakt

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu. Mobil: 23 44 84 04. Kontor: 44 50 85 85.

Besked til editor

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.

http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,

Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR.

http://www.epson.eu

Miljøvision 2050

http://eco.epson.com

 

[1] De anførte kapaciteter/priser pr. side er beregnet på grundlag af Epsons originale metodik fra udskriftssimulering af testmønstre, som angivet i ISO/IEC24712. De anførte kapaciteter/priser pr. side er IKKE baseret på ISO/IEC24711. De anførte kapaciteter/priser pr. side kan variere afhængigt af de billeder, du udskriver, den anvendte papirtype, hyppigheden af dine udskrivninger samt miljøforhold som f.eks. temperaturen.

[2] Kræver en trådløs internetforbindelse. Du kan finde flere oplysninger, understøttede sprog og enheder ved at besøge os på www.epson.dk/connect

[3] Gennemsnittet for ESAT i kontorkategoritesten for sort-hvid simplex, fastlagt i overensstemmelse med ISO/IEC24734