Epson lancerer deres første bærbare projektor med QR-kodetilslutning

Scan blot en projiceret QR-kode for at dele indhold på en smartenhed takket være den innovative, nye iProjection-funktion

Epson lancerer deres første bærbare projektor med QR-kodetilslutning

1. september 2014 – Epson lancerer deres første bærbare erhvervsprojektor nogensinde med QR-kodetilslutning[1]. Den bærbare EB-W28 3LCD-projektor er designet til at gøre samarbejde og deling af indhold fra smartenheder næsten øjeblikkelig ved hjælp af projektorens innovative QR-kodefunktion, der er del af Epsons initiativ om at skabe verdens bedste interaktive projektoroplevelser.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "iProjection QR-kodetilslutningen gør det nemt for enhver med en smartphone eller tablet at oprette forbindelse til EB-W28. Når Epson iProjection-appen er blevet downloadet på en smartenhed, handler det kun om at scanne en QR-kode, der projiceres af EB-W28. Det har aldrig været nemmere at tage det, du ser på en smartenhed, og dele det med et større publikum."

QR-kodetilslutningen er blot en funktion, der øger valmulighederne og fleksibiliteten, og som gør det nemmere at oprette tilslutning til EB-W28. HDMI-indgangen er MHL-forberedt. Dette gør det muligt at tilslutte endnu flere smartenheder via et kabel til en smartphone eller en tablet-pc. Denne nye model er designet, så den giver høj billedkvalitet og mulighed for fleksibel placering takket være keystonekorrektion og optisk zoom, og er derfor velegnet til vigtige forretningspræsentationer. Det er nemt at foretage sammenligninger under møder ved brug af splitskærmsfunktionalitet, og firmwareopdatering og OSD (On Screen Display)-menukopieringsfunktionerne betyder mindre nedetid for virksomheden samt nem installation af flere projektorer. Med WXGA-opløsning, et kontrastforhold på 10.000:1 og en lysstyrke på 3.000 lumen bruger EB-W28 Epsons 3LCD-teknologi til at garantere et lige højt output for hvidt og farvet lys, så der opnås lysstærke billeder og livagtige farver og tre gange klarere farver end førende, konkurrerende projektorer[2].

EB-W28 er primært designet til brug i små forretningslokaler og mindre kontorer og kan derfor nemt og hurtigt flyttes rundt mellem mødelokaler. Epson Network Projection- (til deling af tilpassede indstillinger på tværs af flere projektorer) og Multi-PC Projection-software er inkluderet, og sidstnævnte giver mulighed for moderatorstyring og op til 50 brugere, der kan dele indhold.

EB-W28 er i handlen fra september.

Nøglefunktioner:

  •  WXGA-opløsning
  •  iProjection QR-kodefunktion1
  •  3.000 lumen lysstyrke og lige højt output for både hvidt og farvet lys
  •  Kontrastforhold på 10.000:1
  •  3LCD-teknologi
  •  MHL-forberedt HDMI-indgang
  •  Software til splitskærm og Multi-PC Projection

For yderligere information kontakt

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark

E-mail: christina.moss@epson.eu / Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk

Besked til editor

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.

http://global.epson.com

 

[1] QR-kodefunktion kræver iProjection-app tilgængelig på Android- og iOS-enheder

[2]  Sammenlignet med førende 1-chip DLP-projektorer til forretnings- og uddannelsesbrug og baseret på NPD-data fra juli 2011 til juni 2012. Lysstyrke (Colour Light Output) målt i henhold til IDMS 15.4.  Farvelysstyrken vil variere afhængig af anvendelsesforhold. Du kan få yderligere oplysninger ved at besøge os på www.epson.dk/CLO