Epson lancerer de første A3-erhvervs-EcoTanks, der leverer omkostningseffektive, bæredygtige løsninger til dokumenter i større format på kontoret

Funktionsrige, effektive A3-udskrivningsløsninger til understøttelse af bæredygtig forretningstiltag

Epson lancerer de første A3-erhvervs-EcoTanks, der leverer omkostningseffektive, bæredygtige løsninger til dokumenter i større format på kontoret

Med sin udvidelse af sortimentet af EcoTank-printere til erhvervsbrug har Epson lanceret sine første A3-multifunktions-EcoTank-produkter, der tilbyder både farve- og sort-hvid-udskrivning i A3-størrelse; EcoTank Pro ET-16680 og ET-M16680. 

Disse løsninger uden blækpatroner sikrer langvarig, problemfri udskrivning uden behov for udskiftning eller opbevaring af blækpatroner og er et energieffektivt alternativ til laserprintere.

"Disse produkter, der kun kræver minimal indgriben, er ideelle til enhver virksomhed, der ønsker at udskrive i store A3-størrelser og ønsker at gøre det på en bæredygtig måde," siger Anthony Wells, produktchef hos Epson Europe.

"Varmefri inkjetprintere bruger op til 83 % mindre strøm end laserprintere og bruger blækbeholdere med høj kapacitet, hvilket reducerer den tid, der skal bruges på at administrere materiale, og eliminerer produktion, forsendelse og bortskaffelse af patroner.  De genopfyldes i stedet med blækflasker med høj kapacitet, hvilket leverer op til 7.500 sort-hvide og 6.000 farveudskrifter."

Disse rene produkter kan nemt integreres i en sikker udskrivningsarbejdsgang via åbne tilslutningsmuligheder og leverer både ultralave omkostninger pr. side og samlede ejeromkostninger. Og er ideelle til at øge effektiviteten blandt små arbejdsgrupper med en udskrivning af første side på kun 5,5 sekunder.

"I takt med at virksomheder omgrupperes efter en forandringsperiode, er mange på udkig efter måder at demonstrere deres bæredygtige handlinger på. At vælge Epsons varmefri inkjetteknologi frem for en alternativ laserprinter er et eksempel på en lille ændring, der kan gøre en stor forskel og understøtte slutbrugerens bestræbelser på at reducere strømforbruget og reducere mængden af forbrugsrelateret affald i forbindelse med udskrifter," konkluderer Wells.