Epson lancerer 7 nye All-in-One-printere til hjemmet

Udskriv fra en tablet-pc, smartphone og Facebook med enestående og økonomiske resultater på Epsons nye Wi-Fi All-in-Ones

Epson lancerer 7 nye All-in-One-printere til hjemmet

1. september 2014 – Epson annoncerer syv nye inkjetprintere til hjemmet, inklusive små All-in-Ones med LCD-skærme med touchpanel, og printere der leverer blanke fotos og tydelig tekst. Alle printere i Expression Home- og Expression Premium-serien er designet til travle husholdninger og er alle, fra basisenheder til mere avancerede enheder, udstyret med Wi-Fi og en række indstillinger til mobil udskrivning.

Expression Premium-printerne (XP-820-, XP-720-, XP-620-serien og XP-520) er alsidige, kompakte All-in-One-printere, der er designet til hjemmebrugere, der ønsker enestående, blanke fotos og skarpe, tydelige tekstdokumenter. Automatisk Wi-Fi-opsætning gør det hurtigt og enkelt at oprette tilslutning til et Wi-Fi-netværk[1] eller alternative enheder, der kan tilsluttes via Wi-Fi Direct. Dobbeltsidet udskrivning og LCD-skærme gør disse printere endnu mere effektive og nemme at bruge. XP-820 og XP-720 er desuden udstyret med en 10,9 cm LCD-touchskærm på et motoriseret kontrolpanel, to papirbakker, et automatisk åbne- og lukkekontrolpanel og en outputbakke samt en føder til specialmedier. XP-820 indeholder også fax og en automatisk dokumentføder.

Epsons udvalg af apps til mobil udskrivning – Epson iPrint og Epson Creative Print – gør det muligt for brugere at udskrive fra en smartphone, en tablet-pc, en laptop og endog udskrive fotos fra Facebook[2]. Kompatibilitet med Apple Airprint[3] og Google Cloud Print er standard i hele sortimentet.

Expression Premium-sortimentet bruger Epsons Claria Premium Ink, et 5-farve blæksystem, der kan skabe holdbare tekstdokumenter samt blanke fotos med knivskarpe detaljer, dybe sorte nuancer og flotte og livagtige farver.

XP-820-, XP-720-, XP-620-serien og XP-520 leveres fra 1. september.

Expression Home (XP-225-, XP-320-serien og XP-420-serien) Small-in-Ones i basis- og mellemklasse er kompakte og gør det nemt at udskrive, scanne og kopiere. Alle modeller er udstyret med Wi-Fi og mobil udskrivning samt en 1200 dpi scanner. Modeller i XP-320-serien og XP-420-serien har Wi-Fi Direct og er kompatible med Apple Airprint-3 og Google Cloud Print, og XP-420-serien er udstyret med en 6,4 cm LCD-farveskærm med touchpanel.

De nye Expression Home Small-in-Ones bruger Epson Claria Home Ink, der er et alsidigt 4-farve blækpatronsæt, der leverer skarpe, tydelige tekstdokumenter og blanke fotos i professionel kvalitet. Du kan også spare op til 30 % blæk[4] med Epsons separate blækpatroner – udskift kun den farve, der er løbet tør.

XP-225-, XP-320-serien og XP-420-serien leveres fra 1. september.

Alle Premium og Home-modeller er kompatible med Epson iPrint-appen2, der gør det nemt at udskrive fra smartphones og tablet-pc'er. iPrint, der med et enkelt tryk giver adgang til fotos og dokumenter, der er lagret på en tablet-pc eller en smartphone, kan udskrive en webside, fjernscanne et dokument eller få adgang til dokumenter på lagringskonti i cloud'en, herunder Dropbox, Evernote, Box og Google Drive.

Nøglefunktioner:

  • All-In-One-printere med 1200 dpi scanner
  • Epson Claria Premium Inks til brug med Expression Premium-modeller
  • Epson Claria Home Inks til brug med Expression Home-modeller
  • Wi-Fi og Wi-Fi Direct
  • Duplexudskrivning på Premium-modeller
  • Epson iPrint og Epson Creative Print
  • LCD-touchskærme (udvalgte modeller)
  • Automatisk dokumentføder (udvalgte modeller)

Hvis du ønsker flere oplysninger, kan du se: www.epson.dk/privatfoto.

For yderligere information kontakt

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu / Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk

Besked til editor

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.

http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR.

http://www.epson.eu

Miljøvision 2050 

http://eco.epson.com/

 

[1] Automatisk opsætning kompatibel med Windows 8, Windows 7, Windows Vista og Mac OS.

[2] Epson iPrint og Epson Creative Print kræver en trådløs forbindelse og Epsons udskrivningsapps. E-mailudskrivning og Scan-to-Cloud kræver en internetforbindelse. Yderligere oplysninger, understøttede sprog og enheder findes på www.epson.dk/connect

[3] AirPrint-aktiverede printere fungerer sammen med iPad (alle modeller), iPhone (3GS eller nyere) og iPod touch (3. generation eller nyere), der kører den nyeste version af iOS

[4] Sammenlignet med konkurrerende, tilsvarende printermodeller ≤ kr.900 med brug af 3 farvepatroner. Testen blev foretaget af BLI, maj 2014. Vægtning af dokument- (87 %) og fotoudskrivning (13 %) baseret på TNS "Printing Usage & Attitudes Study", juni 2013. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du besøge www.epson.eu/individualinks