Epson introducerer virksomheder for det pålidelige EcoTank-varemærke

Med meget lave samlede ejeromkostninger i et brugervenligt og kompakt design

Epson introducerer virksomheder for det pålidelige EcoTank-varemærke

Tre nye sort-hvid printere med EcoTank-blækbeholdersystem markerer Epsons introduktion af disse yderst vellykkede og effektive modeller til virksomheder. Med meget lave samlede ejeromkostninger i et brugervenligt og kompakt design byder ET-M2140, ET-M1120 og ET-M1100 på høj pålidelighed og minimal brugerindgriben til kunder lige fra erhvervskunder til sundhedssektoren, mindre kontorer, hjemmekontorer og meget mere.

Syv yderligere modeller vil i nær fremtid opfylde endnu flere af kundernes behov. Hele sortimentet af 10 modeller omfatter funktioner som PCL- og GDI-printersprog, automatisk dokumentføder, dobbeltsidet udskrivning, 4-i-1-funktionalitet, Ethernet, USB- og Wi-Fi-tilslutning, udskrivningshastigheder på op til 20 sider pr. minut og blækkapaciteter på op til 11.000 sider.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "Vores printere med blækbeholdersystem med stor kapacitet, herunder vores EcoTank-modeller, har opnået et globalt salg på over 30 millioner enheder. Deres succes og den måde, hvorpå kunderne har taget imod dem med åbne arme, har fået os til at introducere erhvervsbrugere for disse nye modeller."

"I store erhvervsmiljøer er de ideelle til private kontorer som en skrivebordsenhed eller til små arbejdsgrupper på en til tre personer. Og i små kontorer eller hjemmekontorer kan de bruges som en skrivebordsprinter eller på steder, hvor brugerne har brug for en printer, der er pålidelig og sjældent har brug for genopfyldning, f.eks. et konsultationsværelse."

De første tre modeller kan leveres fra oktober 2018.

NøglefunktionerET-M2140ET-M1120ET-M1100
Funktion3-i-1PrinterPrinter
InterfaceUSBUSB + Wi-FiUSB
Udskrivningshastighed20 sider pr. minut15 sider pr. minut15 sider pr. minut
Startblækkapacitet:11.000 sider5.000 sider5.000 sider
Udskriftsopløsning600 dpi360 dpi360 dpi
Duplexudskrivning
PrintersprogGDIGDIGDI