Epson indgår partnerskab med DJI for at udvikle Augmented Reality Smart Eyewear løsninger til dronepiloter

Partnerskabet er designet til at forbedre sikkerhed og flymuligheder for DJI dronepiloter med brug af Epsons Moverio BT-300 smart eyewear; partnerskabet markerer første mass-market forbrugerapplikation til AR smart eyewear til dronepiloter.

Epson indgår partnerskab med DJI for at udvikle Augmented Reality Smart Eyewear løsninger til dronepiloter

Epson, leverandør af Moverio® Augmented Reality (AR) smart eyewear platformen, annoncerer partnerskab med DJI, verdens ledende producent af ubemandede, luftbårne maskiner (droner). Partnerskabet sikrer udvikling af spændende nye applikationer til Epsons Moverio smart eyewear, som signifikant vil forbedre pilotoplevelsen for DJI droner for hobbyentusiaster og for professionelle.

Som et af de første initiativer for partnerskabet vil DJI optimere DJI GO app'en til Epson Moverio BT-300 AR smart glasses. Ved at bruge app'en med Moverio glasses vil dronepiloter være i stand til at se krystalklare og transparente førstepersons indtryk (FPV) fra dronekameraet, samtidig med at de kan holde øje med flyet. DJI GO app'en er kompatibel med DJI Phantom, Inspire og Matrice seriernes dronemodeller så vel som Osmo håndholdte ophæng og kamera.

Epson og DJI vil markedsføre Moverio BT-300 sammen som certificeret DJI udstyr sammen med DJI GO app'en senere på året. Epson smart glasses kan købes på DJI.com, og DJI GO app'en bliver mulig at downloade fra Moverio Apps Market.

Epson/DJI partnerskabet imødekommer forskellige landespecifikke regulativer for flyvning og guidelines for UAV'er over hele Europa, specielt at UAV'er skal forblive inden for synsafstand (VLOS) for piloten, hvilket giver mulighed for en række erhverv at bruge droner til en luftbåren fotografering og videoformål. Sektorer så som konstruktion, husbygning, forsikring, landbrug, nødservices, konservering, akademiske undersøgelser, film- og videoproduktion kan i dag alle have gavn af at bruge droner.

“Moverio BT-300 markerer en imponerende fremgang i ydelse for platformen og vil gøre flygning og filmoptagelse mere sikker og hjælper brugerne med at agere i overensstemmelse med regulativer,” Michael Perry, director of strategic partnerships, DJI. “Vi er glade for at se den utrolige applikation, som kan bygges med Moverio BT-300 og den nyligt relancerede DJI SDK - mulighederne er virkelig endeløse.”

Valerie Riffaud-Cangelosi, Epsons EMEA New Market Development Manager - Wearables & Connected Devices, siger: “Dette er en milepælsbegivenhed - første gang AR smart glasses bliver bredt tilgængelige som applikation til hele forbrugermarkedet. Dronemarkedet er blevet et prioritetsområde for Epson, og vi mener, at partnerskabet med DJI vil revolutionere måden, hvorpå dronepiloter håndterer deres luftfartøj i denne hurtigtvoksende industri. Vores Moverio BT-300 smart glasses er skræddersyede til droneflyvning, og dens søgesensorer sætter dronepiloten i stand til at se et 360-graders område, samtidig med at de holder styr på enheden ved øjenkontakt. Dette er en vigtig faktor med hensyn til regulativer og pilotens erfaring, fordi det hjælper piloten med at koncentrere sig om opgaven og hurtigt at kunne foretage beslutninger.”

Ud over at gøre droneflyvning mere sikker er målet med partnerskabet også at give piloter og filmproducenter nye AR redskaber for forbedret produktivitet ved brug af droner. Epson og DJI vil også arbejde sammen på at skabe helt nye oplevelser for det hastigt voksende antal hobby- og erhvervsbrugere så vel som at udføre fælles salgs- og marketingindsats på verdensplan.

Med lancering af førstegenerations smart glasses i 2011 repræsenterer Epson Moverio BT-300 verdens letteste binokulare, gennemsigtige smart glasses med et OLED display. Med kombination af siliconebaseret OLED digital display teknologi og Android OS 5.1 gør Moverio BT-300 det muligt med ægte transparent mobil AR oplevelse. Epson Moverio BT-300 er til levering i slutningen af 2016 og kan forudbestilles på www.epson.eu/See-Through-Smart-Glasses. For komplet produktoversigt for Moverio BT-300, besøg venligst følgende link.

Epson og DJI demonstrerede DJI GO app'en på Moverio BT-300 på InterDrone 2016 i Las Vegas og i Køln ved COPTER WORLD på Photokina” (hal 6, 20.-25. sept).


Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 67.000 medarbejdere i 90 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.
http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR.
http://www.epson.eu