Epson højkapacitetsblæktankprintere opnår samlet salg af 15 millioner enheder over hele verden

Epson højkapacitetsblæktankprintere opnår samlet salg af 15 millioner enheder over hele verden

Epson er glad for at kunne annoncere, at vores højkapacitetsblæktankprintere har opnået et samlet globalt salg på 15 millioner enheder, hvilket viser succes for dette revolutionerende nye system.

Epson lancerede disse højkapacitetsblæktankprintere i oktober 2010 i Indonesien. Siden da er disse højkapacitetsblæktankprintere blevet introduceret i 150 nye lande og regioner*1, hvilket viser den positive modtagelse af dette nye koncept.

Denne nye type printer har gjort stort indtryk på markedet. Det ses specielt i markeder, der er under udvikling, og hvor salget af serierne står for ca. 10 % af det totale salg af printere (laser- og inkjetprintere), hvilket svarer til ca. 45 millioner enheder*2. Epson forudser fortsat stærkt voksende marked med globalt årligt salg beregnet til næsten 40 % af det totale salg af Epson inkjetprintere, sammenlignet med 30 % og 35 % i de foregående år*3.

Epson mener, at succesen med højkapacitetsblæktankprintere er grundet forskellige faktorer. Højkapacitetsblæktankene er bygget til formålet og fuldt integrerede, hvilket betyder, at de yder en nem og problemfri løsning. Der er også vinklen med nemhed, da brugeren kan fylde højkapacitetsblæktankene og printe tusindvis af sider uden afbrydelse (i stedet for hele tiden at skulle udskifte blækpatroner i deres printere). En anden vigtig faktor er omkostningseffektivitet; printerne tilbyder ultralav omkostning pr. side, da højkapacitetsblæktankprinterne leveres med flasker med høj ydelse.

Koichi Kubota, Direktør, Managing Executive Officer og Chief Operating Officer, Printer Operations Division, siger: "Med 15 millioner solgte enheder er vi stolte over at kunne sige, at dette nye koncept har bevist sin succes. Hos Epson har vi altid sat pris på vigtigheden af at tilbyde kunderne en bred vifte af valg, så de kan finde et produkt, som passer til deres individuelle behov. Vi identificerede en enestående markedsmulighed; kunder, der var på udkig efter en tilpasset, pålidelig, omkostningseffektiv og højvolumen printløsning. Vores innovative højkapacitetsblæktankprintere giver denne mulighed, og tallene beviser dette."

*1 150 lande og regioner mellem oktober 2010 og slutningen af regnskabsåret 2015.

*2 For regnskabsåret 2015 ifølge Epsons undersøgelse.

*3 For regnskabsårene 2016, 2014 og 2015 respektive.

Bemærk, at navne og specifikationer på Epson produkter og services kan variere fra region til region.