Epson har modtaget den prestigefyldte PC Pro Award

Epson er anerkendt for sine innovative, højkvalitetsprodukter til virksomhedssektoren

Epson har modtaget den prestigefyldte PC Pro Award

September 2013 –Epson, verdensleder inden for imaging produkter, har modtaget en prestigefyldt award fra PC Pro ved en Excellence Award afholdt i The Cinnamon Club i London.

Epson produktet, som blev anerkendt af PC Pro, er Epson WorkForce WF-3530DTWF, som kaldes “Business Product of the Year”.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Danmark, udtaler: “Vi er beærede over at modtage en så fantastisk award. Epson søger uophørligt efter nye virksomhedsløsninger og måder til at forbedre vores produktportefølje til virksomhedsmarkedet. Denne anerkendelse er bevis på dette engagement, og det nærer vores beslutning om at fortsætte med at levere exceptionelle produkter til vores kunder.”

PC Pro Excellence Award er Englands største, årlige IT forbrugerundersøgelse, som fejrer de bedste IT produkter og services, der bliver stemt om i 2 kategorier, en af slutbrugere og en af det erfarne PC Pro editor team. Det var dette interne team, som valgte Epson som årets produkt, og som dermed anerkendte styrken af Epsons tilstedeværelse i virksomhedssektoren.

Produktinformation

Epson WorkForce WF-3530DTWF er designet til perfekt at passe i små, travle kontormiljøer med sin høje printhastighed og duplexudskrivning, scanning, kopiering og fax. Ud over dette er denne model udstyret med dobbelt 250-ark papirbakke, en 6,3 cm LCD skærm med intuitivt kontrolpanel til nem navigering og Epson Connect.

Takket være Epsons hurtigtørrende DURABrite Ultra blæk er dokumenter vand- og smudsafvisende og resistente over for highlightere. Blækpatroner findes også i XL størrelse, hvilket hjælper med at spare på omkostningerne. XL blæk er ideelt til store printvolumener, og det giver op til 50 % lavere omkostninger pr. side end for konkurrerende laserprintere*1.

Business kvalitetsudskrivning med op til 15 sider pr. minut for enkeltsidede dokumenter og 7,9 sider pr. minut for dobbeltsidede dokumenter*2 sikrer, at arbejdet leveres hurtigt og effektivt hver gang.

Dette udstyr giver brugerne mulighed for at fylde op med 500 ark A4 papir via de 2 papirbakker. Den har enkeltarkføder bagpå, hvilket giver mediefleksibilitet, da den kan tage forskellige papirtyper og –tykkelser så som kort, konvolutter og visitkort. Med en duplex ADF til multisidescanning, kopiering og fax yder denne printer alt, hvad det mindre kontor eller arbejdsgruppe behøver – i en kompakt enhed.

Epson Connect*3 sætter brugerne i stand til at udskrive trådløst fra smartphones og tablet pc’er på kontoret og printe fra alle steder i verden ved at e-maile dokumenter direkte til printerens unikke e-mailadresse. Remote Printer Driver tilbyder mere fleksibilitet til at printe fra en pc til en hvilken som helst Epson Connect printer hvor som helst i verden, mens Scan-to-Cloud sætter brugerne i stand til at gemme scannede dokumenter direkte i Cloud services. I tilgift er WF-3530DTWF Apple AirPrint og Google Cloud printparate.

  • Wi-Fi 4-i-1: Print, scan, kopiér og fax med ADF
  • Høje udskrivningshastigheder: Udskriv op til 15 sider pr. minut*2
  • Fleksibel opkobling: Wi-Fi og Ethernet
  • Dobbelte papirbakker: To 250-ark bakker
  • Epson Connect: Friheden til at printe og scanne hvor som helst

----------------------------

[1]For mere information se  www.epson.eu/inkjetsaving

2Fastlagt i overensstemmelse med ISO/IEC 24734 som viser gennemsnittet af ESAT fra Office Category Test for simplex og duplex. For mere information se  www.epson.eu/testing

3Kræver en trådløs opkobling til internettet. For mere information om understøttede sprog og udstyr se www.epsonconnect.eu

4For mere information se www.epson.eu/testing

5Det totale antal printede sider pr. måned er baseret på printerens ydeevne, herunder ISO fastsatte printhastigheder og papirhåndteringsmuligheder

6Adaptor kræves (medfølger ikke)

For yderligere information kontakt

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu / Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk
 

Besked til editor:

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent, hvis produktudbud strækker sig fra inkjetprintere og 3LCD-projektorer til sensorer og andre mikroenheder. Epson er dedikeret til at overgå kundernes forventninger over hele verden og leverer kundeværdi baseret på kompakte, energibesparende teknologier sammen med højpræcisionsteknologier på markeder, der spænder fra virksomheder og hjemmet til handel og industri.

Med den japansk baserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 68.000 medarbejdere i 96 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, som gruppen driver virksomhed i. http://global.epson.com/

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., der er baseret i Amsterdam, er gruppens regionale hovedkontor for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Med sine 1.727 ansatte opnåede Epson Europe et salg på 1.540 millioner euro i regnskabsåret 2012. http://www.epson.eu

Miljøvision 2050

http://eco.epson.com/