Epson gør det nemt at udskrive på bordplader, keramik mm.

Nyt hurtigtørrende, ensartet overførselspapir til farvesublimering, perfekt til stive materialer og tekstiler

Epson gør det nemt at udskrive på bordplader, keramik mm.

18. maj 2015 - Epson lancerer deres nye DS-overførselsuniversalpapir, et overførselspapir til farvesublimering, der er perfekt til små til mellemstore producenter af stive materialer[1]. Det har aldrig været lettere eller mere omkostningseffektivt at overføre blæk til fotografiske aluminiumsplader, iPhone-etuier, keramiske fliser, krus og træ.

DS-overførselsuniversalpapiret er alsidigt og nemt at bruge. Det fås i lange ruller og er specielt designet til overførsel af dekorativt blæk på hårde materialer. Det er også alsidigt og fungerer endvidere sammen med polyesterbaserede tekstiler.

DS-overførselsuniversalpapiret er et mellemtungt papir med 105 g/m2. Det er altid stabilt, og det krøller ikke under blækoverførslen, da dets specielle design gør, at blækdampe kan spredes under sublimeringsprocessen.

DS-overførselsuniversalpapiret hjælper brugerne til at få ensartede, skarpe resultater med et bredt farvespektrum, herunder udskrifter i fotografisk kvalitet, og den høje blækoverførselshastighed betyder mindre svind.

Nøglefunktioner:

  • 105 g/m2 papir
  • Bred farveskala
  • Hurtigtørrende
  • Design, der ånder
  • Kompatibel med Epson UltraChrome DS-blæk
  • Designet til at opnå de bedst mulige resultater med de digitale farvesublimeringsprintere Epson SC-F6000, Epson SC-F7000 og Epson SC-F7100
  • Kompatibelt med RIP-systemer fra tredjepart

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.

http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,

Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR.

http://www.epson.eu

Miljøvision 2050

http://eco.epson.com

 

[1] Faste overflader skal have en polyesterbelægning.