Epson gør det muligt at udskrive mærkater direkte fra webbrowsere

TM-L90-i hjælper detailhandlere med at strømline driften og reducere udgifterne

Epson gør det muligt at udskrive mærkater direkte fra webbrowsere

København, april 2013 –Epson, Europas førende producent af POS-printere[1], annoncerer den seneste tilføjelse til sin TM-Intelligent-serie – den termiske mærkatprinter TM-L90-i. Ved at gøre det muligt for detailhandlende at udskrive mærkater direkte fra populære webbrowsere uden brug af drivere hjælper TM-L90-i med til at strømline driften og reducere udgifterne.

TM-L90 giver detailhandlende stor fleksibilitet, da den er kompatibel med stort set enhver enhed og ethvert operativsystem. En unik, indbygget intelligens kaldet ePOS-Print og en indbygget webserver sætter TM-L90-i i stand til at modtage XML-kommandoer fra webapplikationer. Printeren kan kommunikere direkte med browsere, der understøtter HTML5, f.eks. Safari®, Chrome™, Internet Explorer® og Android-standardbrowseren.

Endvidere genkender ePOS-Print alle væsentlige ESC-/POS-funktioner, der sendes som XML-kommandoer. Dette gør det muligt for TM-L90-i at styre perifere POS-enheder som kasseapparater og andre Epson printere. Ved at installere TM-L90-i kan detailhandlende føje trådløse udskrivningsfunktioner til deres eksisterende printere.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "TM-L90-i er nem og økonomisk at installere og vedligeholde og gør det muligt for detailhandlende at drage fordel af Cloud tjenester. Vedligeholdelse og fejlfinding er meget forenklet, da der ikke er nogen drivere, der skal opdateres, og TM-L90-i kan konfigureres direkte fra webapplikationer. Og da printeren ikke kræver en permanent forbindelse til en pc eller server, skal du bruge færre stykker udstyr, hvilket reducerer elregningerne og miljøpåvirkningerne."

TM-L90-i leveres fra 1. marts 2013.

Nøglefunktioner

En del af Epson TM-Intelligent-serien

Udskriver mærkater direkte fra populære webbrowsere – intet behov for drivere

Fungerer sammen med stort set enhver enhed og ethvert operativsystem

Indbygget intelligens (Epson ePOS-Print) og webserveraktiveret kommunikation med webbrowsere, der understøtter HTML5

Styrer POS-enheder som kasseapparater samt andre Epson printere

Kan konfigureres direkte fra webapplikationer

Der kræves ingen permanent forbindelse til en pc eller server, hvilket forenkler vedligeholdelse, reducerer elregninger og miljøpåvirkninger[1]Kilde: Futuresource Consulting 2010.

For yderligere information kontakt

Epson:

Esther Dora Rado, presserådgiver, Corporate Communications
E-mail: edr@corpcomm.dk/ Mobile:  +45 5011 0000

Eller:

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu / Mobile: +45 2344 8404 / Office: 4450 8585

Besked til editor:

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent af billedbehandlingsudstyr og er dedikeret til at overgå kundernes forventninger med sine kompakte, energibesparende og præcise teknologier. Produktudbuddet spænder over printere og 3LCD-projektorer til virksomheder og private til sensorer og andre mikroenheder.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 81.000 medarbejdere i 97 virksomheder verden over og er stolt over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i. http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,

Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.594 ansatte i regnskabsåret 2010 en omsætning på 1.583 mio. EUR. http://www.epson-europe.com

Miljøvision 2050

http://eco.epson.com