Epson fremviser den bredeste serie af digitale labelprintere og -presser på Labelexpo 2015

Fra kompakte labelprintere til kommercielle inkjetpresser og proofing systemer - Epson demonstrerer engagement i multifacetteret industri

Epson fremviser den bredeste serie af digitale labelprintere og -presser på Labelexpo 2015

August 2015 - På Labelepxo 2015 demonstrerer Epson den største serie af digitale labelprintere og -presser, som har været vist til dato, og afslører adskillige nye produkter (på stand 9A50 fra 29. september - 2. oktober på Brussel Expo).

Epson tilbyder det bredeste udvalg af labelprintløsninger for at imødekomme de mest forskelligartede labelproduktionskrav sammenlignet med enhver anden af nutidens producenter. Epsons produkter inkluderer håndholdte labelprodukter til kontoret, industrien, byggebranchen og retail, desktop farvelabelprintere til in-house 'on-demand' applikationer, bredformatprintere til specialistlabels og UV og vandbaserede inkjetpresser til storvolumen, kommercielle applikationer. Hver printer og presse er fuldt udviklede af Epson, og hver komponent - hardware, printhoved blæk og software - er fremstillet af  Epson og optimeret til at levere den bedst mulige performance.

Labelexpo highlights inkluderer:

SurePress L-6034VW,  som omfatter Epsons PrecisionCore linjehoved og LED-hærdet UV blæk med in-line digital lak og uigennemsigtig hvid blæk. Denne single-pass presse er ideel til højkvalitets korte til mellemlange jobs, idet den producerer labels med enestående modstandsdygtighed for ridser, og de er vejrbestandige. Denne presse er nu kommercialiseret, og de første installationer er på vej.

Syv-farve SurePress L-4033AW: verdens eneste vandbaserede inkjetlabelpresse og ideel til højkvalitets, højværdi, korte labeljobs. Denne populære presse leverer enestående printkvalitet på en bred vifte af standardlabeloverflader, herunder klar film og metallic medier, og uden behov for præbehandling eller coating.

Adskillige modeller fra ColorWorks serien: disse ‘on-demand’ desktop farvelabelprintere er ideelle til fremstilling, logistik, retail og sundhedsmiljøer. For første gang vises C3500 i en prisoverkommelig short-run, roll-to-roll konfiguration. Derudover printer den seneste ColorWorks C7500 med det innovative, permanente PrecisionCore linjehoved kvalitetslabels på en bred vifte af materialer i op til  fire tommers bredde med 300mm/sek. - med og uden genoprulningsmulighed.

LabelWorks kompakte, elektroniske labelfremstillere: disse er ideelle til holdbare etiketteringskrav på kontoret, på lageret og fabrikken etc. En ny model med enestående industrielt udstyr bliver annonceret på showet (detaljer annonceres i september).

SureColor SC-S 64-tommer bredformatprinter: den perfekte printer til at producere exceptionel printkvalitet til en mangfoldighed af små til ultrastore labels, i cut step-og-repeat formater, til stickers og overføringsetiketter på en bred vifte af selvklæbende medier.

Til slut afslører Epson en ny printer på Labelexpo, som giver forbedret mulighed for pakke proofing.

“Vi er kommet langt på relativ kort tid, og i dag har vi en en superb linje af produkter designet til at producere labels til ethvert behov ved hjælp af et udvalg af blæk og en bred vifte af medier”, siger Duncan Ferguson, direktør, Professional Graphics, Epson Europe. “Vores produkter drives af markedsefterspørgsel og er designede til at være prisoverkommelige, nemme at bruge og til at levere kvalitet i lang tid samt performance og værdi. Vi er dedikerede til labelindustrien i alle dens former i det lange løb, og vores strategi er at imødekomme industriens behov nu og forudse disse og tilpasse os disse behov i takt med, at de ændrer sig”.

Mere information vil være tilgængelig fra august på www.epson.eu/labelexpo

Besked til editor

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.

http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,

Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR.

http://www.epson.eu

Miljøvision 2050

http://eco.epson.com