Epson fremmer en intuitiv, mobil udskrivningsoplevelse for hjemme- og erhvervsbrugere med Mopria-certificerede All-in-One-printere

13 Epson printere er nu certificeret til at fungere sammen med MopriaTM Print Service

Epson fremmer en intuitiv, mobil udskrivningsoplevelse for hjemme- og erhvervsbrugere med Mopria-certificerede All-in-One-printere

September – For at understrege Epsons engagement i at skabe en bedre, enklere og mere tilgængelig brugeroplevelse inden for mobil udskrivning annoncerer Epson, at 13 af de seneste hjemme- og erhvervsprintere[1] har opnået en Mopria-certificeret status.

Behovet for mobil udskrivning vokser hurtigt med forventninger om, at der i 2018 er 5,1 mia. ejere af smartphones og tablets på globalt plan[2]. Epsons bestræbelser inden for mobil udskrivning går på at udnytte både det hurtigt voksende behov hos mobile kunder og mangfoldigheden af flere operativsystemer. Et af de vigtigste initiativer er Epsons engagement i Mopria Alliance-tiltaget om at opnå intuitiv, mobil udskrivning. Mopria-medlemmer gør fremskridt inden for mobile udskrivningsstandarder, der giver erhvervs- og hjemmebrugere mulighed for at udskrive uafhængigt af mærke, enhed og operativsystem.

Ved at certificere Epsons printere vil de fungere sammen med Mopria Print Service og det indbyggede Printing Framework i Android v4.4 eller nyere (KitKat). Når printeren har den nyeste version af firmwaren installeret, kan Android 4.4-brugere udskrive fra Google-apps som Chrome, Gmail, Drive og QuickOffice samt Adobe Reader og Kingsoft WPS Office App. Med beregninger om, at Android står for 74 % af salget af smartphones og tablets i 20142 er Epson aktivt i færd med at gøre intuitiv udskrivning mulig for et hidtil uset antal nye Android-brugere.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "Med et europæisk salg af smartphones på næsten syv gange antallet af solgte stationære computere2 og med to ud af hver femte medarbejderes brug af smartphones på arbejdet3 er der tydeligvis behov for intuitive, mobile udskrivningsmuligheder og understøttelse heraf. Epson er stolt af aktivt at understøtte et brancheomfattende fokus på at strømline brugervenligheden og tilgængeligheden af mobil udskrivning."

Mopria-certificerede mobile enheder kan nu automatisk registrere følgende Epson Mopria-certificerede printere via deres Wi-Fi-forbindelse: Expression Home XP-322, Expression Home XP-422, Expression Home XP-425, Expression Premium XP-520, Expression Premium XP-620, Expression Premium XP-625, Expression Premium XP-720, Expression Premium XP-820, Expression Photo XP-760, Expression Photo XP-860, WorkForce WF-2630, WorkForce WF-2660 og WorkForce WF-2650.

For yderligere information kontakt

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu. Mobil: 23 44 84 04. Kontor: 44 50 85 85.

Besked til editor

Om Mopria Alliance

Mopria Alliance er en nonprofitmedlemsorganisation iblandt verdens førende teknologivirksomheder med en mission om at tilbyde intuitiv og enkel udskrivning fra smartphones, tablets og andre enheder.  Ved at kombinere mobil-, software- og udskrivningsbrancherne udvælger og promoverer Mopria Alliance teknologiske standarder, der fremmer brugervenligheden (den indbyrdes kompatibilitet) mellem forskellige enheder og operativsystemer.  Dette gør brugere (derhjemme og på arbejdet) i stand til nemt at oprette forbindelse og udskrive fra deres mobile enhed til en printer uafhængigt af mærke. Som ekstra fordel vil der ikke være behov for at downloade apps og foretage opsætninger på nye mobile enheder eller printere. Mopria Alliance stræber efter at opnå disse mål ved at fremme anvendelsen af udvalgte teknologier og ved at bruge et program til at teste og certificere printerkompatibiliteten med Mopria-aktiverede mobile enheder. Få mere at vide om Mopria ved at besøge: www.mopria.org.

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.

http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,

Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR.

http://www.epson.eu

Miljøvision 2050

http://eco.epson.com

 

[1] De fleste funktioner kræver en internetforbindelse til printeren samt en internet- og/eller mailaktiveret tjeneste. Tilgængelighed, specifikationer og produktnavne varierer efter region. Spørg din lokale Epson forhandler, hvis du ønsker flere oplysninger om tilgængeligheden af produkter i dit land.

[2] "Forecast: PCs, Ultramobiles, and Mobile Phones, Worldwide, 2011-2018, 2Q14 Update" Gartner Research, juni 2014

3 "Is Printing from Mobile Devices Ready to Take Off?" InfoTrends, juli 2012