Epson forstærker 100 % indirekte strategi

Forbedret partnerprogram giver garanteret stabilitet til partnere

Epson forstærker 100 % indirekte strategi

Epsons forpligtelse over for sin kanal bekræftes endnu en gang med lanceringen af et udvidet partnerprogram, hvor man kan finde alt om virksomhedens erhvervsprintere, scannere og skærme på et sted. Det betyder, at Epson nu giver dedikerede fordele til sine it-forhandlere, MPS-specialister og AV-partnere, blandt andet i form af dedikeret kontostyring og adgang til vertikale slutbrugersalgsteams.

Darren Phelps, der er den øverste leder af forhandlerkanalerne hos Epson i Europa, udtaler: "Vi sælger ikke direkte. Vi sælger kun gennem vores forhandlere, og med den seneste udvikling i forbindelse med kanalen følte vi, at tiden var inde til at bevise vores engagement yderligere.

I de seneste år har vi samarbejdet tæt med vores partnere - og vi har lyttet til, hvad de har brug for til at skabe vækst i deres virksomheder. Derfor er det mig en glæde at kunne meddele, at vi har opdateret vores support med et nyt program, der fokuserer på vores it-, MPS- og AV-partnere, og vi tilbyder skræddersyede fordele til dem."

Epsons partnere får en lang række fordele, herunder 1-til-1-virksomhedsplanlægning, salgssupport, adgang til kampagner, en kanalmarkedsføringsfond og meget mere.

For at fremme Epsons partnerprogram yderligere vil vi lancere en ny brugervenlig portal med endnu flere funktioner, så det bliver endnu lettere for partnere at få adgang til det, de har brug for, præcis når de har behov for det. Det er kun partnere, der har adgang til denne portal, og den er en tilpasset onlineressource til alt vedrørende Epson, deriblandt virksomhedsplaner, nuværende målsætninger og resultater, prislister, salgskampagner og meget mere.

Darren Phelps tilføjer: "Epson har lyttet til sine nuværende partnere, og de vil have en stabil partner, der kan hjælpe dem med at udnytte det enorme potentiale på markeder i hurtig vækst, f.eks. inkjetprintere til erhvervsbrug, der hurtigt er ved at overhale laserprintere som den foretrukne løsning. Mit budskab er tydeligt: Hvis du samarbejder med os, vil vi sørge for at hjælpe dig."

Alle, der gerne vil deltage i programmet, kan besøge www.epson.dk/portal for at få flere oplysninger eller tilmelde sig.