Epson forpligter sig til at blive CO2-negativ og fri for underjordiske ressourcer i 2050

Den nyudnævnte direktør for Epson Europe, Yoshiro Nagafusa, hilser Epsons bæredygtighedsfokuserede vision for fremtiden velkommen

Epson forpligter sig til at blive CO2-negativ og fri for underjordiske ressourcer i 2050

Epson har fastlagt sin bæredygtighedsfokuserede vision for fremtiden, hvilket omfatter en forpligtelse til at reducere sine CO2-udledninger i overensstemmelse med 1,5 °C-scenariet inden 2030. Virksomheden slutter sig til RE100, en global gruppe af virksomheder, der har forpligtet sig til 100 % vedvarende elektricitet og sigter mod at opnå denne milepæl inden 2023. Epson har også forpligtet sig til at blive CO2-negativ og fri for underjordiske ressourcer i 2050 og vil regelmæssigt rapportere om dets globale fremskridt mod dette mål.

Ny direktør for Epson Europe, Yoshiro Nagafusa

Yoshiro Nagafusa, som blev udnævnt til direktør for Epson Europe den 1. april i år, har følgende kommentarer til denne forpligtelse: “Hos Epson stræber vi efter at drive virksomhed og udvikle teknologier på en måde, der kan hjælpe samfundet med de stigende problemer, det står over for, og der er meget få ting, der er vigtigere end klimaforandringerne. Jeg er særligt stolt over at påtage mig denne lederrolle for Epson Europe, idet vi går ind i en ny fase for virksomheden. Jeg ser frem til at lede vores europæiske aktiviteter, idet vi arbejder på at reducere den indvirkning, som Epsons produkter og tjenester og forsyningskæder har på miljøet.”

Før han blev udnævnt til direktør, var Nagafusa vicedirektør for Epson Europe med ansvar for optimering af infrastruktur- og salgsaktiviteter i organisationens CISMEA-region. Nagafusa har bestridt en række ledende stillinger hos Epson både i Europa og globalt i mere end 30 år hos virksomheden.

Epson 25 Renewed and Environmental 2050

Epson annoncerede for nylig Epson 25 Renewed er en ny virksomhedsvision til at drive virksomheden frem mod sine mål om at opnå bæredygtighed og berige lokalsamfund. Epsons stærke bæredygtighedsforpligtelser og -resultater gør, at virksomheden allerede rangerer i top-ti blandt alle virksomheder, der måles af brancheinformationsudbyder IDC's bæredygtighedsrammeværk, og rangerer højere end gennemsnittet på tværs af alle målte indekser. Epsons reviderede Environmental Vision 2050 styrker disse mål, da virksomheden søger at blive CO2-negativ og fri for underjordiske ressourcer inden 2050 gennem et program med dekarbonisering, lukning af ressourcekredsløb, reduktion af kunders miljøpåvirkning og udviklingen af innovative miljøteknologier.

Jesper Sommer, Epson, tilføjer: “Den nye Miljøvision 2050 og vores nye medlemskab af RE100 er skelsættende øjeblikke for vores virksomhed. Denne fornyede vision er et bevis på, hvor langt vi er kommet som virksomhed, og et fingerpeg om, hvor vi stadig ønsker at nå hen ved at etablere ambitiøse og målbare mål. Jeg bliver inspireret af Epsons medarbejderes engagement i hele Europa i at levere denne vision, og jeg har fuld tillid til vores evne til at opnå den sammen.”

RE100

Epson annoncerede den 15. april, at virksomheden slutter sig til RE100, en global gruppe af store og indflydelsesrige virksomheder, der har forpligtet sig til 100 % vedvarende energi. Epson er hurtigt på vej mod at nå dette mål og annoncerede den 26. marts 2021, at alle anlæg i Nagano-præfekturet vil overgå til 100 % vedvarende elektricitet inden den 1. april 2021. Denne nyhed følger meddelelsen den 16. marts fra Epson, om at alle dets globale koncernanlæg vil opfylde deres elektricitetsbehov fra 100 % vedvarende energikilder inden 2023.

Om Epson

Epson er en global teknologileder, der er dedikeret til i fællesskab at skabe bæredygtighed og berige lokalsamfund ved at udnytte sine effektive, kompakte præcisionsteknologier og digitale teknologier til at forbinde mennesker, ting og oplysninger. Virksomheden fokuserer på at løse samfundsmæssige problemer gennem innovationer inden for udskrivning i hjemmet og på kontoret, kommerciel og industriel udskrivning, fremstilling, visuel og livsstil. Epson bliver CO2-negativ og eliminerer brugen af udtømmelige underjordiske ressourcer såsom olie og metal inden 2050. Det verdensomspændende Epson Group ledes af den japanske Seiko Epson Corporation og genererer en årlig omsætning på ca. 1 billion JPY.

global.epson.com/