Epson fabrik opnår RBA platinstatus for socialt ansvarlig produktion

EcoTank fremstilling opnår den højeste akkreditering for CSR

Epson fabrik opnår RBA platinstatus for socialt ansvarlig produktion

Epson fabrik opnår RBA platinstatus for socialt ansvarlig produktion

EcoTank fremstilling opnår den højeste akkreditering for CSR

9. december 2020 - PT. Indonesia Epson Industry, en printerfabrik i det globale teknologifirma Epson, har opnået platinstatus fra Responsible Business Alliance (RBA) for at have nået den højeste standard inden for socialt ansvar.

Responsible Business Alliance (RBA) er verdens største industrikoalition dedikeret til virksomheders sociale ansvar i globale forsyningskæder og forpligter sig til at støtte medarbejderes og lokalsamfunds rettigheder og trivsel i hele verden. Certificeringen anerkender fabrikker og sites over hele verden, der opnår de højeste standarder for virksomheders sociale ansvar i deres produktionsprocesser og fokuserer på fair arbejdsforhold, menneskerettigheder og bæredygtighed.  

RBA-certificeringen vedrører standarder for socialt ansvar hos Indonesia Epson Industry, som havde mere end 11.300 medarbejdere ansat pr. marts 2020. Fabrikken fremstiller en række inkjetprintere til erhverv og forbrugere, herunder Epsons verdensførende, miljøvenlige EcoTank-inkjetprintere uden blækpatroner. Over 50 millioner EcoTank-printere har Epson solgt på verdensplan til dato.

RBA-platincertificeringen viser, at Epson fører sin fabrik i Indonesia Epson Industry efter de højest mulige CSR-standarder og er stærkt engageret i alle medarbejdernes velbefindende. Certificeringen udgør en vigtig milepæl for Epson, da overholdelse af arbejdsmæssige og sociale standarder inden for offentlige ICT-indkøb er en vigtig del af alle udbudsspecifikationer, og Epsons forretningskunder kræver i stigende grad stærke, uafhængige beviser på socialt ansvarlig produktion.

 "Vi forpligter os fuldt ud til at realisere et bæredygtigt samfund gennem vores produkter og tjenester og gennem vores fabriks- og kontoraktiviteter," bekræftede Tatsuaki Seki, Chief Sustainability Officer hos Epson. "Det betyder, at vi ikke kun tager hensyn til miljøpåvirkningen i alt, hvad vi foretager os, men også at vi arbejder på en socialt ansvarlig måde. Vi er glade for at opnå denne platinvurdering og er fast besluttede på at opretholde de høje standarder, som den repræsenterer."

Kazuyoshi Yamamoto, direktør for Epson Europe, tilføjede: "Dette er et vigtigt certifikat for vores kunder, som ønsker at vide, at vi fremstiller på en ansvarlig måde. Medarbejdere er vores mest værdsatte ressource, og deres velbefindende er af afgørende betydning. Vi vil løbende adressere og forbedre alle aspekter af vores aktiviteter, fra produktion og distribution til brug af ressourcer og vores medarbejderes velbefindende."

"Efterspørgslen efter grønnere produkter og serviceydelser har aldrig været stærkere. Dette gælder især for de yngre generationer, hvis passion for bæredygtighed tvinger producenter til at forbedre alle aspekter af deres drift.  Købere af EcoTank og andre Epson inkjetprintere kan være helt sikre på, at de ikke blot køber en miljøvenlig inkjetprinter, der sparer energi og reducerer plastikspild fra forbrugsmaterialer, men også at arbejdsforholdene for dem, der har gjort det til platinstandard, hvilket er ensbetydende med det allerhøjeste niveau af socialt ansvarlig produktion."

 

KOMMENTARER TIL REDAKTØRER

Om RBA-certificering

Et af de mest grundlæggende RBA-programmer er Validated Assessment Program (VAP), som er den førende standard for verifikation af overholdelse onsite og effektive, delbare revisioner. RBA udfører ikke selv revisionerne men sætter i stedet standarderne og er afhængig af godkendte revisionsfirmaer. RBA anerkender, at den primære værdi af en intern efterlevelseskontrol ikke består i at kortlægge problemer på en fabrik men i løsningen af disse problemer. RBA ønsker at anerkende de fabrikker, der demonstrerer deres forpligtelse over for virksomhedsansvar gennem verificeret håndtering af de problemer, der identificeres i en VAP-revision.

RBA tilbyder tre anerkendelsesniveauer:

  • Platin: For fabrikker med en minimum VAP-score på 200 og alle prioriterede, større og mindre problemer er afsluttet

  • Guld: For fabrikker med en minimum VAP-score på 180 og alle prioriterede og større problemer er afsluttet

  • Sølv: For fabrikker med en minimum VAP-score på 160 og alle prioriterede problemer er afsluttet

For at opfylde kravene til anerkendelse skal alle revisioner verificeres gennem en VAP-afslutningsvurdering.  Revisioner, der udføres på RBA-medlemsfaciliteter og deres leverandørers faciliteter, udføres af uafhængige tredjepartsrevisorer, der er specielt uddannet i social og miljømæssig revision og VAP-protokollen.

Flere oplysninger findes på følgende link: http://www.responsiblebusiness.org/vap/about-vap/