Epson Europe udpeger CSR direktør for regionalt at sætte fart i bæredygtigt engagement

For at forbedre og accellerere engagment i bæredygtighed over for kunder, medarbejdere og kommuner, har Epson Europe annonceret, at Henning Ohlsson også vil påtage sig rollen som Epson CSR) direktør

Epson Europe udpeger CSR direktør for regionalt at sætte fart i bæredygtigt engagement

Oktober 2016 - Hemel Hempstead, United Kingdom - For at forbedre og accellerere engagment i bæredygtighed over for kunder, medarbejdere og kommuner, hvor Epson befinder sig, har Epson Europe annonceret, at Henning Ohlsson, Managing Director for Epson Tyskland, også vil påtage sig rollen som Epson Corporate Social Responsibility (CSR) direktør for Europa, Mellemøsten og Rusland (EMEAR).

Epson, global leder af innovation inden for print, bærbare enheder, robotter og visuel kommunikation, har en tradition for at skabe effektive, kompakte og præcise produkter, som øger produktivitet og effektivitet, samtidig med at de begrænser indvirkningen på miljøet. Denne udnævnelse formaliserer firmaets langvarige engagement i bæredygtighed i Europa, hvilket bygger på en global CSR resultatliste, som strækker sig 80 tilbage i tiden til tiltag foretaget i 1940'erne. Epsons fremtidstænkning på miljøet, indeholdt i firmaets Environmental Vision 2050, blev etableret i 2008 som en langtidsguide for miljømæssige aktioner, som inkluderer målet om senest i 2050 at have reduceret CO₂ udslip med 90 % over alle produkters og services levetid.

Henning Ohlssons udnævnelse falder sammen med publiceringen af Epsons Sustainability Report 2016, et nyt dokument til download, som detaljeret viser firmaets CSR aktioner i udviklingen af miljømæssigt ansvarlige produkter og initiativer til at udvikle egne human resources med diverse værdier og muligheder. Skridt taget for at forbedre virksomhedshåndtering og frivillige programmer, som er søsat i lokale områder, hvor Epson driver virksomhed.

“Modige, bæredygtige aktioner er en pligt som ledende teknologisk producent, når vi tager i betragtning, de miljømæssige og sociale udfordringer verden står over for,” sagde Rob Clark, Senior Vice President, Epson Europe. “Mere end nogensinde før er bæredygtige aktioner også en forretningsfordel, som hjælper os med at levere differentierede værdier til vores kunder, beholde og tiltrække de bedste talenter i industrien og forbedre de omgivelser, vi lever i. Hennings rolle som leder for vores CSR initiativer over hele Europa er derfor kritisk for vores succes i hele regionen og langt ind i fremtiden.”

Henning Ohlsson blev ansat i Epson i 2004, og han er Managing Director for EDG Deutschland GmbH, hvor han har hjulpet med at etablere firmaet som en ledende fortaler for IT energieffektivitet, nedskæring af affald og CO₂ udledningsreduktion. Før Ohlsson blev ansat i Epson, var han general manager hos Motorola i Central- og Østeuropa, Mellemøsten og Afrika, og han har mange års international erfaring inden for forbrugerelektronik og informationsteknologiindustrier.

“Min rolle som CSR Director inkluderer at forstærke de miljømæssige fordele af vores produktserie, som sikrer vores regulerede indvilligelse i og oplæring af personale i at være opmærksomme på engagement i lokale og regionale CSR initiativer,”siger Ohlsson." “Jeg er stolt over at lede denne indsats og stolt over at arbejde for en virksomhed, som tager sin miljømæssige ansvarlighed så seriøst.”


About Epson

Epson is a global technology leader dedicated to connecting people, things and information with its original efficient, compact and precision technologies. With a lineup that ranges from inkjet printers and digital printing systems to 3LCD projectors, smart glasses, sensing systems and industrial robots, the company is focused on driving innovations and exceeding customer expectations in inkjet, visual communications, wearables and robotics.

Led by the Japan-based Seiko Epson Corporation, the Epson Group comprises more than 67,000 employees in 90 companies around the world, and is proud of its contributions to the communities in which it operates and its ongoing efforts to reduce environmental impacts.

http://global.epson.com/