Epson er igen anerkendt med den prestigefyldte EISA-pris

Epson EH-TW9200W belønnet som European Home Theatre Projector 2014-2015

Epson er igen anerkendt med den prestigefyldte EISA-pris

15. august 2014 – Epson, førende projektorproducent i verden i mere end et ti år[1], er blevet tildelt dette års EISA (European Imaging and Sound Association) for et af deres nyeste produkter, EH-TW9200W, som er anerkendt som "European HT Projector 2014-2015".

Hvert år fremhæver EISA Awards de nye produkter, der kombinerer den mest avancerede teknologi, de mest ønskværdige funktioner, det ultimativt flotteste design, den mest hensigtsmæssige ergonomi og selvfølgelig den bedste økonomi for et entusiastisk publikum, der ønsker høj kvalitet og kreative produkter.

EISA-panelet beskriver produktet som "en fantastisk tilføjelse til ethvert biograflokale". Dommerne komplimenterede produktet for kombinationen af den utroligt store skærm og den nemme opsætning og anvendelighed, for at være lydsvag samt for det smarte kabinet.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, udtaler: “Vi er glade for denne award. Anerkendelse fra en uafhængig og meget respekteret organisation som EISA forstærker vores position i førerfeltet for projicerings- og hjemmebiografteknologi. EH-TW9200W er et bevis på vores ekspertise inden for produktion af højkvalitetsprojektorer."

Epson EH-TW9200W er en trådløs model i fuld HD, der giver brugerne mulighed for at tilslutte deres fuld HD-enheder til projektoren uden at skulle installere dem i samme lokale med grimme kabler liggende overalt i huset. Med næsten det dobbelte kontrastforhold af tidligere modeller og ny MHL-tilslutning for brugere af smartphone og tablet-pc er EH-TW9200W også udstyret med billedinterpolation i 3D-tilstand.

Den er Epsons mest avancerede model og tilbyder den ultimative 3D-oplevelse, så endnu flere filmfans får biografteknologi, herunder en økonomiversion til filmelskere der gerne vil fordybe sig i storskærmsoplevelser til en overkommelig pris.

For yderligere information kontakt

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark

E-mail: christina.moss@epson.eu / Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk

Besked til editor

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.

http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,

Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR.

http://www.epson.eu

Miljøvision 2050  

http://eco.epson.com/


[1] Undersøgelse udført af Futuresource Consulting Limited i perioden fra 2001 til 2012.