Epson dobler op ved 2014 EDP Awards

SureColor F-2000 T-shirt printer og japanske Kozo Paper Thin vinder EDP Awards

Epson dobler op ved 2014 EDP Awards

May 2014 – Epson produkter er blevet registreret for en imponerende dobbeltsucces ved 2014 European Digital Press Association (EDP) awards annonceret ved FESPA Digital i maj 2014. EDP udnævnte Epson SureColor SC-F2000 “Best Direct Garment Textile Printer” og japanske Kozo Paper Thin som “Best No-Adhesive Roll Media”.

Hvert år anerkender EDP Awards den bedste innovative teknologi, som er annonceret på det digitale printmarked.

SureColor SC-F2000, Epsons første direkte-til-stof T-shirt printer, sætter små til mellemstore virksomheder i stand til at tilbyde nyt T-shirt design og printservices. Printeren kombinerer høj ydelse med lav vedligeholdelse og løbende omkostninger, og den leveres med Epsons Garment Creator software, som inkluderer en omkostningskalkulationsfunktion, som estimerer omkostningen ved hvert job ved at kalkulere mængden og omkostningsforbruget af blæk. 

Epsons første japanskinspirerede medie, Japanese Kozo Paper Thin, er et gennemsigtig, naturfiber, morbærtræbaseret inkjetpapir, som kun vejer 34 g pr. kvadratmeter, og som stadig er stærkt og holdbart. Kombinationen af coatning og blæk giver høj farvetæthed, hvilket gør det egnet til højkvalitetsfotografi, fine art display og interiørdesign. Designet til nem udskrivning kan papiret bruges til at producere produkter så forskellige som japanske skærmvægge, rumdelere og endda papirvinduer.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: “EDP Awards anerkender innovationer i den digitale printsektor, så at vinde to priser på samme år er en bedrift, vi er meget stolte af. På hver deres måde viser både SureColor SC-F2000 og det japanske Kozo Paper Thin, hordan vi fortsætter med at give vores kunder produkter, som man kan opleve ny muligheder i nye markeder med.”

For yderligere information kontakt

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu / Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk

Besked til editor:

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent af billedbehandlingsudstyr og er dedikeret til at overgå kundernes forventninger med sine kompakte, energibesparende og præcise teknologier. Produktudbuddet spænder over printere og 3LCD-projektorer til virksomheder og private til sensorer og andre mikroenheder.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 72.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolt over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i. http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,

Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.655 ansatte i regnskabsåret 2012 en omsætning på 1.583 mio. EUR. http://www.epson-europe.com

Miljøvision 2050

http://eco.epson.com